Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Na Dlouhé louce startuje druhá etapa výstavby

Výstavba bytového projektu DLOUHÁ LOUKA byla zahájena přibližně před dvanácti měsíci. Na místě zpustlé sodovkárny, která bývala útočištěm narkomanů a bezdomovců v krajském městě, stojí dnes dokončená hrubá stavba první etapy jednoho z nejzajímavějších bytových projektů v Českých Budějovicích.

Jak uvádí investor, o byty na Dlouhé louce je v Českých Budějovicích zájem: 40 procent bytů z první etapy je již prodáno. Díky zájmu o kvalitní bydlení může v rámci druhé etapy výstavby odstartovat stavba dalších dvou bytových domů najednou. První obyvatelé se do domů na Dlouhé louce nastěhují již na podzim roku 2013.

Dlouhá louka: jedinečné místo v centru města

Bytové domy na Dlouhé louce nabízejí nadstandardně řešené moderní byty v jedné z nejlepších lokalit v centru Českých Budějovic. Majitelé bytů získají výbornou dopravní dostupnost i krásné výhledy na Vltavu a z vyšších pater i na panorama historického centra města. Bezprostřední okolí domů nabízí kompletní občanskou vybavenost - školy, školky, obchody, divadlo, poštu, hotely, restaurace, plavecký stadion, sportovní vyžití všech směrů i síť cyklostezek.

K jednotlivým bytům náleží terasy nebo balkony o velikostech 10 až 66 metrů čtverečních. Chytrá orientace jednotlivých domů nabízí krásné výhledy i dostatek soukromí na terasách. Vysoký standard podtrhuje dostatek parkovacích míst, moderní technologie domů a profesionálně řešený systém pro zapracování klientských požadavků na změny v bytech před dokončením.

Výhodné financování s Českou spořitelnou

Díky partnerství s Českou spořitelnou, která se stala financující bankou celého projektu, mohou získat zájemci o byty na Dlouhé louce nadstandardní podmínky financování. Při rezervaci do 31. prosince 2012 můžete využít akční nabídky - zaplatit 15 % při podpisu smluv a zbytek až po dokončení bytu!

Česká spořitelna nabízí majitelům bytů v rezidenčním komplexu DLOUHÁ LOUKA i další výhody: možnost financovat až 100 % pořizovací ceny bytu, při splnění podmínek slevu na úrokové sazbě až 0,95 % p.a., zvýhodněné podmínky vedení osobního účtu klienta u České spořitelny či zpracování hypotečního úvěru a odhad ceny kupovaného bytu zdarma.

Skvělé bydlení i jistá investice

Trvalou hodnotu nemovitosti v novém bytovém komplexu zajišťuje nejen výjimečná lokalita, ale také řada dalších výhod, které nejsou v jihočeském regionu zcela běžné. Mimo jiné jsou byty vybaveny moderními podlahovými konvertory pod francouzskými okny a v garážích bude instalován nepřetržitý monitoring kamerovým systémem.

V rámci standardu získá každý majitel bytu na Dlouhé louce také domácí videotelefon s elektronickým vrátným, optickou přípojku pro internet s rychlostí 100 Mb/s, přípravu pro IP telefon se zvýhodněnými tarify nebo kabelovou televizi v HD kvalitě s balíčkem základních televizních programů zdarma.

Přehled volných bytů, dispozic i kontaktů na realitní kanceláře naleznete na internetových stránkách www.dlouha-louka.cz.

PR text

Štítky Dlouhá louka, bytové domy, výstavby, bytový projekt, sodovkárna, prodej, České Budějovice, louka, projekt, Česká spořitelna, Vltava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Dlouhé louce startuje druhá etapa výstavby  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.