Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Českobudějovičtí policisté odhalili pojistný podvod za 440 tisíc korun

Kriminalisté z Českých Budějovic obvinili třiatřicetiletého muže z pojistného podvodu za 440 tisíc korun. Policejní mluvčí Regina Tupá řekla, že o vině a trestu rozhodne soud.

Specialistům z oddělení hospodářské kriminality se podařilo rozkrýt rozsáhlé podvodné jednání 33letého muže, který působil v jednom jihočeském hokejovém týmu. Kriminalisté mu kladou za vinu, že od roku 2008 nahlásil celkem devět pojistných událostí, při jejichž uzavírání ovšem zamlčel, že je aktivním hráčem ledního hokeje.

"Na základě uzavřené smlouvy mu do současné doby pojišťovna vyplatila plnění v celkové částce nejméně 440 tisíc korun. Od středy čelí muž trestnímu stíhání pro podezření ze spáchání trestného činu pojistného podvodu. Pokud mu bude prokázána vina, hrozí mu trest odnětí svobody na šest měsíců až tři roky," dodala k případu exkluzivně pro Budějckou Drbnu policejní mluvčí Regina Tupá.

 

 

Autoři

Štítky podvod, České Budějovice, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Českobudějovičtí policisté odhalili pojistný podvod za 440 tisíc korun  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.