Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SJÍZDNOST: Zledovatělé silnice místy komplikují dopravu na jihu Čech

Vrstva rozbředlého a místy zledovatělého sněhu dnes, v sobotu 23. prosince, komplikuje dopravu na silnicích nižších tříd v jihočeské části Šumavy a na Prachaticku. Podobné problémy mohou mít řidiči místy také v lesních úsecích na Jindřichohradecku. Silnice jsou tam sjízdné se zvýšenou opatrností. Ostatní silnice v Jihočeském kraji jsou převážně holé, suché a sjízdné bez omezení.

Na jihu Čech je ráno převážně zataženo, vane slabý vítr. Teploty se pohybují od nuly do plus pěti stupňů Celsia. Podle předpovědi bude během dne oblačno až zataženo, ojediněle slabý déšť nebo mrholení, v polohách nad tisíc metrů zpočátku slabé sněžení.

Na Šumavě budou srážky četnější. Nejvyšší denní teploty dosáhnou čtyř až sedmi stupňů nad nulou. Mírný, postupně čerstvý západní vítr dosáhne v nárazech rychlosti kolem 55 kilometrů za hodinu.

Foto pixabay.cz | Zdroj ČTK

Štítky sjízdnost, silnice, jižní Čechy, počasí, Česko, Šumava, Jihočeský kraj, okres Jindřichův Hradec, okres Prachatice, doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: Zledovatělé silnice místy komplikují dopravu na jihu Čech  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.