Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž a žena ukradli v Mercury herní konzoli, policie po nich pátrá

Českobudějovičtí policisté prosí širokou veřejnost o pomoc při pátrání po dvou zlodějích z Dopravně obchodního centra Mercury. Ti zde před měsícem ukradli v prodejně elektroniky herní konzoli s hrou za zhruba 13 tisíc korun. 

„Muž a žena na fotografii pravděpodobně odcizili v prodejně dne 26. února, kolem jedné hodiny odpolední, herní sestavu s konzolí Microsoft Xbox One s ovladačem a hrou v hodnotě zhruba 13 tisíc korun. Z prodejny odešli neznámo kam,“ popisuje událost mluvčí jihočeských policistů Jiří Matzner.


Jeden z pachatelů.

Policisté mají k dispozici fotografie z bezpečnostních kamer, na kterých jsou pachatelé zachyceni. Kdo je pozná, stejně jako jejich společnici, nebo ví, kde se mohou nacházet, měl by zavolat na linku 974 226 655 či 974 226 700. Využít může i tísňovou linku 158.


Spolupachatelka.

„Každá informace k těmto podezřelým osobám je pro policisty důležitá. Mohl je zahlédnout a poznat kdokoliv z návštěvníků obchodního centra, nebo se o něco podobného pokoušeli i v jiných obchodech a někdo by je mohl znát,“ dodává Matzner.

Foto Policie České republiky

Štítky Mercury, Xbox One, Xbox, herní konzole

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž a žena ukradli v Mercury herní konzoli, policie po nich pátrá  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.