Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Sražený senior zemřel v nemocnici. Policie hledá svědky nehody

Jihočeští kriminalisté hledají svědky dopravní nehody, která má tragický konec. V pátek 14. října ráno se stala v Budějcích nehoda na silnici mezi Baumaxem a Tescem, kde byl senior sražen vozem Škoda Citigo.

V 7:20 měl na ulici J. Boreckého přecházet senior přechod pro chodce od Baumaxu k chodníku, který směřuje k OD Tesco. V tu dobu tudy projížděl řidič osobního vozidla tovární značky Škoda Citigo, který se pravděpodobně plně nevěnoval řízení, nedal přednost v chůzi muži na přechodu a přední částí vozidla ho srazil,“ popisuje nehodu mluvčí jihočeské policie Milan Bajcura.

Senior ročníku 1932 podlehl v českobudějovické nemocnici následkům nehody ve čtvrtek 20. října dopoledne. Kriminalisté žádají případné svědky uvedeného případu, kteří by mohli blíže osvětlit okolnosti, aby je kontaktovali na číslech 974 266 333 nebo 158.

V roce 2016 vyhasl na jihočeských silnicích už 49. život.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, Tesco, BauMax, policie, senior, smrt, havárie, Škoda Citigo, České Budějovice, Nemocnice České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sražený senior zemřel v nemocnici. Policie hledá svědky nehody  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.