Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Kriminalisté hledají muže, který chtěl na konci října u budějcké sokolovny znásilnit mladou ženu

Budějčtí kriminalisté pátrají po muži středního věku, který se měl na konci října pokusit znásilnit na Sokolském ostrově u klubu K2 mladou ženu. Podezřelý zde měl oslovovat nad ránem více žen, pravděpodobně byl i uvnitř hudebního klubu.

Událost se měla odehrát 26. října mezi čtvrtou a pátou hodinou ranní poblíž zadního vchodu do budějcké sokolovny. „Dle dosavadního šetření se měl muž pohybovat v uvedeném čase kolem baru K2 na Sokolském ostrově, kde oslovoval několik žen. Pravděpodobně se pohyboval i uvnitř baru. Poté měl na parkovišti oslovit poškozenou, po níž požadoval pohlavní styk. Žena se tomu aktivně bránila a tím zamezila dokonání skutku. Poté muž z místa utekl,“ říká mluvčí jihočeských policistů Milan Bajcura.

Podle identikitu, který byl na základě výpovědí sestaven, by mělo jít o 175 až 180 centimetrů vysokého muže stáří mezi 35 a 40 lety. Hovořil špatnou češtinou, patrně spíše slovensky. Měl by mít oválný obličej, vyšší čelo a krátké vlasy střižené na ježka. Oblečen byl nejspíše do tmavé bundy, světlých kalhot a na očích měl dioptrické brýle.

Pokud by muže někdo poznal, měl by neprodleně kontaktovat Martina Štefku ze Služby kriminální policie a vyšetřování v Českých Budějovicích, nebo tísňovou linku 158.

Foto Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté hledají muže, který chtěl na konci října u budějcké sokolovny znásilnit mladou ženu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.