Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Svatební veselice se proměnila ve rvačku

Velké pozdvižení způsobila svatební veselice v baru na sídlišti Šumava. Ta se totiž proměnila ve rvačku, kterou museli řešit muži zákona. Na místě zasahovalo několik policejních hlídek i strážníků městské policie. Dva z agresivních účastníků incidentu jsou podezřelí ze spáchání trestného činu výtržnictví.

Oslavit důležitý životní krok se rozhodli novomanželé a jejich přátelé či známí v baru v sídlišti Šumava. Sňatek by měl být nezapomenutelným životním okamžikem a v tomto případě se to do puntíku vyplnilo.

„V pátek 17. března po čtvrté hodině odpoledne volala na tísňovou linku zaměstnankyně baru, že v podniku se vzájemně fyzicky napadá několik opilých hostů,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Krausová. Podle mluvčí alkoholem už notně posilnění „svatebčané“ na sebe nejdříve útočili slovně, což ale vygradovalo ve strkanici a fyzickou potyčku. Několik lidí se začalo mezi sebou rvát.

„Z prvotního šetření zatím vyplývá, že dva agresivní muži ve věku osmadvacet a třiadvacet let napadli další dva muže. Ti utrpěli zranění, které si ale nevyžádalo lékařské ošetření,“ upřesnila mluvčí.

Jeden z mužů putoval po útoku do policejní cely, kde měl čas na vystřízlivění.

Policisté z českobudějovického obvodního oddělení Čtyři Dvory už ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. Z toho jsou důvodně podezřelí dva už zmiňovaní agresivní muži. „Ti nejsou pro policisty neznámí, oba byli v minulosti za trestný čin výtržnictví již odsouzeni a potrestáni,“ podotkla mluvčí Lenka Krausová.

Štítky trestný čin, Šumava, Lenka Koloušková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Svatební veselice se proměnila ve rvačku  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.