Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Policisté hledají pohřešovanou čtyřicetiletou Moniku Sokolovou z Prachaticka

Policie pátrá po pohřešované Monice Sokolové ze Lčovic na Prachaticku. Žena se po skončení hospitalizace v léčebně v Dobřanech nevrátila domů, ani ani o sobě nepodala žádnou zprávu. Policie žádá veřejnost o spolupráci při hledání.

Plzenští kriminalisté, kteří pátrají po pohřešované čtyřicetileté Monice Sokolové ze Lčovic na Prachaticku, požádali o pomoc kolegy z Jihočeského kraje.

„V pondělí 2. října manžel pohřešované ženy, Miroslav Sokol, telefonicky sháněl manželku v léčebně v Dobřanech na Plzeňsku. Ovšem tam se dozvěděl, že hospitalizace jeho manželky byla v léčebně ukončena už v úterý 26. září a tak byla jeho manželka z léčebny propuštěna," uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner. 

Podle personálu žena léčebnu opustila ve stabilizovaném stavu, tudíž není ohrožena na životě, není nebezpečná sobě, ani okolí, není zbavena svéprávnosti. Do místa trvalého bydliště se dosud Monika Sokolová nevrátila, ani o sobě do současné doby nepodala zprávu. Léčí se s vážným psychickým onemocněním. Popis oblečení nebyl zjištěn.

„Pohřešovaná čtyřicetiletá Monika Sokolová má střední postavu, je 160 až 170 centimetrů vysoká. Má oválný obličej, hnědozelené oči a melírované hnědé dlouhé rovné vlasy. Žena má špatnou výslovnost, zadrhává," popsal ženu policejní mluvčí.

Policie žádá při hledání pohřešované ženy o spolupráci širokou veřejnost. „Jakékoliv informace k pohřešované ženě je možné sdělit na linku tísňového volání 158," uvedl mluvčí Matzner.

Autoři | Foto koláž Budějcká Drbna; Policie ČR

Štítky pátrání, police, žena, Monika Sokolová, okres Prachatice, policie, Dobřany, Lčovice, Jihočeský kraj, Plzeňský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají pohřešovanou čtyřicetiletou Moniku Sokolovou z Prachaticka  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.