Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Následkům zranění podlehla seniorka i cyklista. Silnice na jihu Čech tak mají letos už sedmnáct obětí

Další dvě oběti mají na svědomí jihočeské silnice. Po kolizi sedmaosmdesátiletého řidiče u Branišova, který minulé úterý nezvládl řízení a skončil v příkopě, zemřela jeho třiaosmdesátiletá spolujezdkyně, jež museli zaklíněnou vystříhávat z vozidla. Po dvou dnech zemřel také minulý pátek pětašedesátiletý cyklista na následky těžkých zranění.

„Spolucestující z vozidla Fiat i přes veškerou péči lékařů zemřela,“ říká mluvčí jihočeských policistů Milan Bajcura. Dopravní nehoda je stále v šetření, dechová zkouška ale už po nehodě vyloučila u řidiče seniora přítomnost alkoholu. Dosud tak není známo, proč auto vjelo na pravou krajnici a následně do příkopu.

Tragicky dopadla i cesta šestapadesátiletého muže, který minulou středu spadl z kola při jízdě na komunikaci v chatové oblasti Krkavec u Veselí nad Lužnicí. „Způsobil si poranění, kterému následně po převozu do nemocnice podlehl,“ doplňuje mluvčí táborských policistů Miroslav Doubek.

V konečném účtování tak byl minulý týden znovu velmi černý. Na jihočeských silnicích už v tomto roce zemřelo sedmnáct osob.

Štítky krimi, nehoda, Branišov, cyklista, Krkavec, senior, Česko, Fiat, Veselí nad Lužnicí, úraz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Následkům zranění podlehla seniorka i cyklista. Silnice na jihu Čech tak mají letos už sedmnáct obětí  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.