Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Program Café Klubu Slavie neztrácí na atraktivitě ani v březnu

Jestli si myslíte, že největší jména už letos Café Klub Slavie navštívila, jste na omylu. Ani v březnu se této klubové scéně nevyhnou pořádná esa. Za zmínku rozhodně stojí kapely Buty, Horkýže Slíže nebo Hudba Praha band. Ale z celého březnového programu klubu si určitě každý vybere.

4. března (20:00) - ICE MUFFIN

Zimní edice luxusního festivalu, který znáte z května a srpna z Mláky! Směs reggae, dancehallu, rasta! Vystoupí kráska Katty Gyal Kenta /dancehall/, General Kryshpeen /live show/ a DJ's HellSmith, Hanzall a mistr brejků Thinngy! Bude to velká Jamajka!

  • vstupné do 22:00 - 50 korun, od 22 hodin 80 korun 
5. března (21:00) - Rumba Latina

Klasická taneční zábava pro& milovníky latinsko-amerických rytmů. Přijďte si zdokonalit své taneční dovednosti pod vedením zkušených tanečníků přímo z Latinské Ameriky. Příjemná atmosféra, pohyb, přátelé. Nemusíte být tanečníky od boha, nemusíte nic umět. Vše se postupně naučíte a zároveň se u toho i pobavíte!

  • vstupné 80 korun
8. března (20:00) - IAN RITCHIE’S SOHO PROJECT - BREATHE IN THE AIR TOUR 2016

Po dvou úspěšných turné v posledních letech se britský saxofonista Ian Ritchie vrací v březnu do České republiky a na Slovensko, aby divákům dokázal, že hudba nemá žádné hranice.

  • vstupné 150 korun / 100 korun studenti, důchodci
9. března (20:00) - Jananas

Skupina Jananas je zvláštním úkazem na českém písničkářském nebi a tvoří ji zpěvačka Jana Infeldová, kytarista Jan Vávra a baskytarista Jaromír Fulnek. Poprvé na sebe upozornila na největším českém folkovém festivalu Zahrada, kde v roce 2009 získala ocenění.

  • vstupné 150 korun v předprodeji / 180 korun na místě
11. března (21:00) - Hudba Praha band

Osvědčené hity Jasné páky a Hudby Praha: Paralet, Ryba Badys, Špinavý záda, Pal vocuď, Cizej chlap, Holka Tonka, To tak, Marihuana, Máma táta, Můry, Lunapark, Zákon o zachování energie…

  • vstupné 230 korun v předprodeji / 260 korun na místě
12. března (21:00) - OLDIES ROCK PARTY - SMUTŇÁK, KOWÁRNA

Hoďte na sebe rockový outfit. Koženou bundu, roztrhané džíny. Vezměte kožené boty a přijďte na tuhle unikátní party! Zahrají dva megaznalci rockové a oldies hudby -> Oťas a Smutňák! We will rock you!

  • vstupné 50 korun / v rockovém oblečku zdarma 
16. března (20:00) - Tančírna - latinsko-americké tance

Vždy dvě středy v měsíci jsou vyhrazeny pro milovníky salsy, kteří by si rádi zatančili v tomto celosvětově oblíbeném rytmu. Nabízí se vám ideální příležitost naučit se nové kroky a poznat další tanečníky ze „salsa komunity“ jižních Čech. Nebojte se a přijďte si s námi zatančit!

  • vstupné na místě 40 korun
18. března (21:00) - Gangster Trippin w/ Deadly Viperz & MC Katrin - HellSmith 30th birthday!

Březnové vydání tohoto již legendárního mejdanu bude jubilejní! Pozváni byli největší miláčci pořadatele celého Gangster Trippin večera a kulatiny slavícího DJe HellSmitha - Deadly Viperz a jako bonus krasavice MC Katrin! Bude to opravdu velký! Oslava jak má být na nejlepším mejdanu na jihu Čech!

  • vstupné do 22:00 30 korun / po 22. hodině 50 korun / vstup od 15 let
19. března (19:00) - Mustang Bluesride & Rozkrock

Večer zaměřený na nejlepší českobudějovické kapely na scéně. Opakuje se tak loňské spojení těchto kapel, kdy dorazilo přes 1000 lidí na venkovní festival a byl to opravdový zážitek. Mustang Bluesride hrají blues a rock and roll, převzaté písně nebo svou tvorbu z bývalé kapely In Memory. Rozkrock jsou stálicí bigbeatu a rocku na jihu.

  • vstupné do 22:00 100 korun / po 22. hodině - 150 korun
23. března (20:00) - Buď & Nebo - Křest CD; support Mons Pubis

Po sedmi letech existence si udělali radost a vylisovali cédéčko. Je o něco málo lepší než ticho. Slibují, že je první a poslední. Přijďte jim i sobě udělat radost. 

  • vstupné 110 korun s CD / 150 korun bez CD
25. března (21:00) - Buty

Unikátní klubové vystoupení po x letech v Českých Budějovicích! V hudbě skupiny Buty se mísí velké množství hudebních stylů (rock, folk, folklor různých etnik, country, jazz, reggae a další) s nápaditými a vtipnými texty. Každé album se od předešlého výrazně odlišuje.

  • vstupné 250 korun v předprodeji / 320 korun na místě
26. března (21:00) - Rumba Latina

Klasická taneční zábava pro milovníky latinsko-amerických rytmů. Přijďte si zdokonalit své taneční dovednosti pod vedením zkušených tanečníků přímo z Latinské Ameriky. Příjemná atmosféra, pohyb, přátelé. Nemusíte být tanečníky od boha, nemusíte nic umět. Vše se postupně naučíte a zároveň se u toho i pobavíte!

  • vstupné 80 korun
30. března (19:00) - Vyprávění a promítání z poznávací cesty po Islandu - Dalibor Kalčík

Okružní cesta kolem fascinujícího ostrova. Uvidíte ledovce, vodopády, gejzíry, papuchalky, velryby a mnoho dalšího.

  • vstupné 60 korun
31. března (20:00) - Horkýže Slíže

Jsou tu zase! Horkýže Slíže je slovenská hudební skupina z Nitry, která vznikla v 9. listopadu 1992. Dvakrát získala platinovou desku. Jejich hudba je označována jako punková, punk-rocková, nebo jednoduše rocková.

  • vstupné v předprodeji od 265 korun / na místě 300 korun
Připravuje se:
  • 8. dubna - Pub Animals - křest dlouho očekávaného alba Fatherland
  • 9. dubna - PŘEŠTĚNICE WARM-UP - Znouzecnost, Peshata
  • 13. dubna - Klára Výtisková
  • 21. dubna - Inekafe
  • 22. dubna - Krucipüsk

Štítky hudební skupina, festival, Buty, Praha, tanečník, hudba, rock, Ian Ritchie, Česko, Latinská Amerika, Jamajka, Kent

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Program Café Klubu Slavie neztrácí na atraktivitě ani v březnu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.