Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Bestie znovu ožívá! Budějcká legenda Ingrowing ohlásila návrat na pódia

Více než dvouletý spánek budějcké grindové legendy Ingrowing je u konce. Kapela se vrací na scénu a návrat je to skutečně stylový. První koncert se uskuteční 24. července v Gerbeře – Ingrowing zahrají před slovutnými Napalm Death. Budějčtí grindeři tak zažijí skutečný svátek.

V této chvíli ještě nikdo (krom samotných Ingrowing) netuší, v jaké sestavě kapela vystoupí. Nové složení bude ale brzy zveřejněno. Jisté je, že zpívající basák Vlakin a kytarista Rob chybět nebudou.

Pokud vám Ingrowing chyběli, neměli byste si účast na zmíněné akci příliš rozmýšlet, kapela totiž zmínila, že je možné, že se bude jednat o jediný tuzemský koncert v tomto roce.

„Původně jsme si mysleli, že se po ustálení sestavy budeme věnovat pouze dolazování nového materiálu. První koncert byl naplánován až na prosinec. Před nedávnem ale přišla nabídka společného koncertu s Napalm Death, takže nebylo co řešit. Ostatně jedná se o jednu z mých nejoblíbenějších kapel vůbec,“ řekl kytarista Rob Kubík. „Zaměříme se nyní na secvičení starších skladeb společně s těmi novými, abychom měli po více než dvou letech fanouškům co nabídnout. Těšíme se moc! Tohle pro nás bude opravdu stylový návrat - na domácí půdě, první vůbec v nové sestavě a navíc po boku této legendy!“

Ingrowing se skutečně již dají označit za kult, který má přesah i za hranice naší republiky. Kapela je na scéně od poloviny 90. let, na kontě má několik úspěšných nahrávek a nepočítaně koncertů. K jejímu odkazu se hlásí muzikanti z celého světa. Tak hodně štěstí, chlapi!

Autoři | Foto archiv Ingrowing

Štítky koncert, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bestie znovu ožívá! Budějcká legenda Ingrowing ohlásila návrat na pódia  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.