Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Úterý bude patřit VŠTE, po roce se znovu koná oblíbená Grilovačka

Areál Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích v úterý odpoledne ožije. Po roční odmlce se zde koná další ročník oblíbené Grilovačky. Skvělé pití, výborné jídlo a ještě lepší muzika. To vás zcela jistě čeká, když se na Okružní vydáte za zábavou.

Akci zahájí už v 16 hodin turnaj v zorbingu (ještě dnes se do něj mohou tříčlenné týmy přihlásit prostřednictvím facebookových zpráv Studentské unii VŠTE). Oficiální start Grilovačky je však naplánován o dvě hodiny později. V 19:30 půjde na scénu první kapela - Fabián Berka. Tu o hodinu později vystřídá Náhodný Výběr. Hřeb přijde ale až ve 22 hodin. Podium totiž bude patřit kapele Pub Animals, která jistě zazpívá jak starší písně, tak ty nové z alba Fatherland.

Od půlnoci se hudba rozjede ještě víc. Za mixážním pultem se postupně vystřídají DJ's Ramel, Runy, Melvin Coxx a Gizzy. Na párty ke konci semestru navíc nemusíte brát auto s sebou. Po celou dobu akce, která má plánovaný konec ve 4 hodin ráno, bude připraven svoz návštěvníků taxislužbou. 

Foto Matěj Večeřa

Štítky Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, České Budějovice, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Úterý bude patřit VŠTE, po roce se znovu koná oblíbená Grilovačka  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.