Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Open Air Musicfest Přeštěnice začíná tento čtvrtek!

Šestnáctý ročník jihočeského hudebního festivalu Open Air Musicfest Přeštěnice začíná tento čtvrtek. Uprostřed jihočeských lesů, luk a strání bude opravdu živo, neboť odstartuje třídenní hudební maraton s bohatým doprovodným programem pro malé i velké!

Festival plný skvělé hudby a pohodové rodinné atmosféry bude zahájen již ve čtvrtek 23. června festivalovým večírkem pro všechny nedočkavé a bude pokračovat v pátek 24. a v sobotu 25. června. Headlinerem pátečního večera bude nejpopulárnější česká kapela současnosti – Kryštof a těšit se můžete i na No Name, Monkey Business, O5 & Radeček, Pavla Calltu, Totální nasazení nebo We On The Moon.  Nebude zde chybět ani česká kapela snů Supergroup. V sobotu 25. června se na scéně objeví slovenský rapper Majk Spirit s kapelou Live Band a návštěvníkům zahraje i Visací zámek, nový hudební objev Thom Artway nebo populární kapela Wohnout, která v Přeštěnicích vystoupí se speciálním hostem - Evou Pilarovou. V rámci projektu Čistý festival zde navíc vznikne nová unikátní scéna, tzv. REC.STAGE, která nabídne „recyklované“ show všech možných žánrů. Navíc bude pro všechny návštěvníky připraven rozmanitý doprovodný program v podobě atraktivní exhibice bikerů Open Air Dirt Jam a v sousedství areálu vznikne i Divadelně poetická osvěžovna, která nabídne nejen zajímavá divadelní představení, ale na tuto stage osobně zavítá i proslulý americký spisovatel Robert Fulghum, který zde v rámci LiStOVání představí svoji novou knihu. Tak přijďte na festival a užijte si slunce nad Přeštěnicí! ()

Cena vstupenky na celý festival (včetně čtvrtečního festivalového večírku) je k mání za 690 korun, vstupenky na jednotlivé dny stojí 450 korun. Zvýhodněnou vstupenku pro 5 osob na celý festival můžete získat za 3100 korun, vstupenka pro 10 osob na celý festival je k dispozici za 5900 korun (vstupenky pro 5 a 10 osob jsou k prodeji pouze v síti milevskem.cz).

Vstupenky na festival lze zakoupit v síti www.milevskem.cz, smsticket.cz, ticketart.cz, ticketportal.cz, ticketpro.cz nebo ticketstream.cz. 

Tisková zpráva | Foto Jindra Řeháčková

Štítky Přeštěnice, festival, vstupenka, hudební skupina, Majk Spirit, No Name, Monkey Business, Kryštof, hudební festival, O5&Radeček, Thom Artway, Eva Pilarová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Open Air Musicfest Přeštěnice začíná tento čtvrtek!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.