Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Město lidem, lidé městu: Retroparty tentokrát pod širým nebem

Kam dál posunout další Retroparty? S myšlenkou udělat party jako open air si její organizátoři hrají již dlouho. Ideálním spojením se nabídlo uspořádat venkovní Retroparty v rámci festivalu Město lidem, lidé městu, který se v Budějovicích uskuteční o víkendu 26. a 27. srpna.

Akce Retroparty se v Českých Budějovicích těší velkému zájmu a dalo by se bez nadsázky říct, že se jedná o jeden z největších mejdanů tohoto typu v republice. I proto se její venkovní mutace uskuteční v rámci festivalu Město lidem, lidé městu. Retroparty pod širým nebem vypukne v sobotu 27. srpna od 18 hodin na Piaristickém náměstí. 

Hudební program zajistí velmi zajimavé hudební kapely a dýdžejové. Jedná se o kapelu Noisy Pots, která platí ze jeden z nejčerstvějších a nejzajímavějších objevů české hudební scény. Dokážete si představit, jaké to je hrát elektronickou hudbu na hrnce, pokličky a jiné kuchyňské načiní? Že ne? Tak přijďte na Noisy Pots! Jako DJ's vystoupí Tee Jay Ivo, bez kterého by žádná retroparty v České republice nebyla tou pravou. DJ s obrovskými zkušenostmi a nezaměnitelnou selekcí skladeb vás dostane do varu. Spolu s ním zahraje také Hey Key. Ve 20:30 navíc na podium vlítne elektroswingová kapela Electro Swing Allstars.

Zároveň se od 21:00 budou hrát zlaté retro hity i v Café Klubu Slavie, kde se o vás postará DJ Dave Pouštěč. Mezi desátou a jedenáctou hodinou bude následovat živý hudební a taneční přesun z Piaristického náměstí do Café Klubu Slavie na oficiální Retroparty afterparty celého festivalu.

Vstup na open air je samozřejmě zdarma, ale u vstupu do Slavie se bude vybírat 100 korun poplatek za zábavu, kterou pro vás každoročně pořadatele Retroparty připravují. Samozřejmě nezapomeňte na dress code 50's - 90's, ať zapadnete do davu. Výzdoba bude připravena se vším všudy. Stačí přijít s dobrou náladou. Informace s akcí spojené a fotky sdílejte s oficiálním hashtagem #retropartycb. 

Tisková zpráva

Štítky festival, hudební skupina, České Budějovice, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Město lidem, lidé městu: Retroparty tentokrát pod širým nebem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.