Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sportovní Retroples v Nové Vsi se nesl v duchu devadesátých let

PR článek

Oddíl kopané TJ Nová Ves zorganizoval a uspořádal sportovní Retroples. Celý ples se nesl v duchu devadesátých let. A v Nové Vsi u Českých Budějovic zněly největší hity tohoto období pro neutuchající dav přítomných návštěvníků až do pozdních nočních hodin.

Celý ples se nesl v duchu devadesátých let především zásluhou výborného moderátora a DJ Romana Anděla z rádia Kiss Jižní Čechy. Večerem provázel jak slovem, tak hudbou. Sportovní Retroples v Nové Vsi, pořádaný oddílem kopané tamní TJ, se uskutečnil o poslední únorové sobotě, ale přípravy na tuto velkolepou akci začaly už o mnoho měsíců dříve. A to oslovením stěžejní osoby plesu, kterým byl moderátor Anděl.

,,Měla jsem trochu strach, že Roman nebude mít ve svém diáři na naši akci místo. Další nápad, jak udělat tuto akci atraktivnější než v minulých letech jsem v rukávu neměla.“ uvedla členka organizačního týmu Michaela Vrábková. 

Všichni, kdo se účastnili Retroplesu, měli za úkol přijít i v tematickém oblečení a některým se povedlo opravdu vychytat ten správný styl let devadesátých. Parádně zapadli do výzdoby sálu, kterou zajistila firma Rozálie květinový ateliér. Velký dík patří především majitelce firmy Haně Hajné za vstřícný a profesionální přístup.

A když už byli všichni v sále, mohlo se začít. Na úvod se představila sportovní skupina Hell’s Cheerleaders České Budějovice a ta si připravila si vystoupení speciálně pro tuto příležitost pod vedením špičkové trenérky Veroniky Prantlové. Sport, který je čtvrtým nejnebezpečnější na světě a který byl před nedávnem zařazen mezi olympijské disciplíny. Během vystoupení se nejednomu z hostů tajil dech, aby se všechny nacvičené figury povedly. Především při akrobatických prvcích šuměl celý sál úžasem. Po vystoupení sklidil tým Hell’s zasloužený potlesk.

Jako další v pořadí nabitého programu byla barmanská show Eduarda Mertla. Spolupráce s diváky a nakonec několik výborných drinků, to je známka profesionálního a zkušeného barmana. Edova domácí půda je Dance Bar Paradox, kde tráví většinu svého pracovního času. Organizátoři vsadili na jméno a doporučení, a podle slov přihlížejících hostů, zvolili více než správně.

Po těchto vystoupeních se už naplno rozjel taneční maraton devadesátých let. Roman Anděl nenechal nikoho ani na chvilku odpočinout a ani chviličku nebyl prázdný parket. Přítomni byli i z velké většiny partneři fotbalového oddílu pro které byl připraven raut od firmy Catering CB, jimž organizátoři akce taktéž velice děkují za účast, stejně jako všem hostům.

,,Díky vám má smysl takové akce pořádat,“ podotkla Michaela Vrábková.

TJ Nová Ves se už teď těší na příští rok, těší se na všechny při  2. ročníku sportovního Retroplesu. Ten se tentokrát ponese v duchu sedmdesátých let.

Štítky Nová Ves, ples, České Budějovice, olympijské hry, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sportovní Retroples v Nové Vsi se nesl v duchu devadesátých let  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.