Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Nová budějcká kapela The River Of The Lost Souls představuje svůj první klip

Budějckou hudební scénu obohatila zcela nová kapela. Má název The River Of The Lost Souls a před několika dny představila svůj první klip ke stejnojmenné skladbě.

„K natáčení se váže celkem vtipná storka, kdy jsme se přímo na místě rozhodli, že natočíme klip k úplně jiné skladbě, než se kterou jsme doposud počítali. Kameramanovi Vaškovi Trnkovi jsme ji jednou pustili a už se jelo,“ usmívá se kytarista Václav Votruba, který je zároveň autorem zmíněného songu. „The River Of The Lost Souls je něžná, melancholická skladba. Věřím, že většinu lidí, kteří nás znají z ostatních kapel, překvapí, protože doposud jsme se věnovali pouze metalové muzice. Rozšiřování našich vlastních hudebních hranic je ale nesmírně vzrušující, baví nás zacházet do koutů, které jsou pro nás zcela nové, nepoznané,“ dodává.

Skladba The River Of The Lost Souls se objeví na dlouhohrajícím debutu The Midnight Album, který je hotový a nyní čeká na vydání.

„Mám z té desky ohromnou radost. Je plná emocí, rozdílných nálad... Je intimní, zároveň dráždivá, malinko bouřlivá, zkrátka dynamická. Žánrově se dotýká rocku, bluesu, soulu, metalu. Mísí se v ní všechno, co mám jako posluchač rád,“ uzavírá Václav Votruba.

Jak The River Of The Lost Souls hrají naživo, můžete zjistit v pátek 31. března v budějckém Velbloudu, kde zahrají společně s Metal Mode.

Budějcká Drbna je mediálním partnerem alba The Midnight Album.

Autoři

Štítky hudební skupina, Václav Votruba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nová budějcká kapela The River Of The Lost Souls představuje svůj první klip  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.