Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Harmonikáři z Čech i ze zahraničí se sejdou v Písku. Už počtrnácté

Skvělá nálada, známé i méně známé písničky a účinkující všech věkových kategorií. Tak se obvykle vyznačují setkání harmonikářů, příznivců klapek, měchů a dobré muziky. V Kulturním domě v Písku se takové setkání uskuteční v sobotu 8. dubna. To letošní je v pořadí již čtrnácté a představí se při něm harmonikáři nejen z Čech, ale i ze zahraničí.

Tradiční písecké setkání nabídne jihočeské, staročeské, staropražské, lidové, prostě krásné a oblíbené písničky, v podání senzačních harmonikářů. V sobotu zahrají úžasní muzikanti včetně temperamentní  Toulavé kapely Josefa Janouška nebo Prácheňská heligonka či Josef Lhotecký. Báječné písničky přijedou zahrát a zazpívat vzácní hosté z Rakouska.

Ti všichni se postarají o skvělou atmosféru. A proběhne i tradiční slosování vstupenek o pěkné hudební dárky, divácká soutěž o nejpozoruhodnějšího harmonikáře „Cena sympatie", divácký kvíz s moderátory pořadu. A kdo bude chtít, může si i zatančit. Hlavní program se uskuteční ve velkém sále kulturního domu, Hudební sál je pak určen k volnému hraní.

Registrace účastníků začíná od 11.30 hodin. Vstup pro veřejnost a oficiální zahájení bude ve 13:00 hodin.

Tisková zpráva

Štítky Česko, Písek, kulturní dům, Josef Janoušek, Rakousko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Harmonikáři z Čech i ze zahraničí se sejdou v Písku. Už počtrnácté  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.