Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Mňága a Žďorp pokřtí nové album v sobotu v budějckém Klubu Slavie!

Kapela Mňága a Žďorp vydala svou třináctou desku Třínohý pes a hned s ní vyrazí na jihočeský křest, který se uskuteční v sobotu 8. dubna v českobudějovickém Klubu Slavie. Lístky mizí velkým tempem, proto neváhejte a kupujte včas.

Mňága a Žďorp letos slaví 30 let na scéně. V lednu se kapela zavřela do studia Sono a natočila v produkci Milana Cimfeho své třinácté album Třínohý pes. To představí na velkém jarním turné.

„Album jsme připravovali dva roky. V domácím studiu, na koncertech, na soustředěních. Půl roku před nahráváním jsme vyměnili bubeníka a to se pak z hlediska další existence téhle desky a vlastně i naší kapely, ukázalo jako naprosto zásadní. A doufám, že je to na albu slyšet,” říká zpěvák Petr Fiala.

Vstupenky na jihočeský křest, který se uskuteční v sobotu 8. dubna od 21:00 hodin v českobudějovickém Klubu Slavie lze zakoupit zde: cbsystem.cz nebo fyzicky na radnici v íčku, v hudebninách na náměstí Přemysla Otakara II. nebo v jakémkoli prodejním místě CBsystem!

Stejně jako u poslední studiovky Made in China se Mňáze povedlo získat peníze na natáčení pomocí crowdfundingu. Chtěla vybrat 400 tisíc korun, ale fanoušci jí přispěli skoro dvojnásobkem, dali jí přes 777 tisíc korun. Kapela tak vedle nového alba vydá ještě reedici debutu Made in Valmez na vinylu a sadu retro triček.

„Nahrávání v Sonu a spolupráce s Milanem Cimfem byla báječná zkušenost. Za celou dobu jsem ve studiu neviděl jedinej kyselej ksicht. Všechno šlo až nepochopitelně dobře. Zvukově se mi deska zdá úplně odlišná od té minulé, ale to už nechám na posouzení milým posluchačům. Vyšla letos v březnu,” dodává Petr Fiala.

Tisková zpráva

Štítky Mňága a Žďorp, hudební skupina, studium, Milan Cimfe, Petr Fiala, Made in Valmez

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mňága a Žďorp pokřtí nové album v sobotu v budějckém Klubu Slavie!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.