Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Marta Kubišová definitivně ukončí kariéru v Českých Budějovicích

Marta Kubišová se na podzim tohoto roku rozhodla definitivně ukončit svou pěveckou kariéru. A poslední koncert naplánovala v místě, kde se narodila. V Českých Budějovicích. Vstupenky jsou již v prodeji a je o ně veliký zájem.

Marta Kubišové se loučí s kariérou turném Marta Naposledy, v rámci něhož objede sedm českých a čtyři slovenská města. Poslední zastávkou turné a absolutně posledním koncertem v její kariéře jsou České Budějovice. Zde zazpívá 1. listopadu, a to přesně na její 75. narozeniny, a v místě, kde se narodila. Více fenomenální už to být nemůže.

Marta se se šesti stovkami diváků, což je celková kapacita, rozloučí v kulturním domě Vltava. Na její koncert se chystají do řad diváků i vzácní hosté z celé České republiky. Vstupenky jsou již nyní v prodeji v síti TicketStream Marta Naposledy a je o ně opravdu zájem.

Agentura VDN promo, která koncert organizuje, vyhradila třicet VIP vstupenek do volného prodeje, které zaručují setkání s Martou Kubišovou. Vzhledem k tomu, že má Marta ten den narozeniny, jsou organizátoři připraveni přebírat dárky a blahopřání od návštěvníků.

Nenechte si ujít absolutně poslední koncert v kariéře zpěvačky, a zároveň vlastenky, která bojovala proti komunismu. Ve středu 1. listopadu od 19:00 hodin v Kulturním domě Vltava v Českých Budějovicích. A kdyby vám tento termín přece jen nevyhovoval, 27. října Marta vystoupí po letech v pražské Lucerně, kde se s kariérou rozloučí před Pražany. I u toho můžete být.

Tisková zpráva | Foto Facebook Marta Kubišová

Štítky koncert, Kubišová, naposled, listopad, zpěvačka, Marta Kubišová, kariéra, České Budějovice, vstupenka, Česko, Vltava, Palác Lucerna, Kulturní dům Vltava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Marta Kubišová definitivně ukončí kariéru v Českých Budějovicích  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.