Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

FOTO: Dámská jízda v CineStaru se oblékla do svatebního. A skvěle bavila

Svatba. Okolo té se všechno točilo v multikině CineStar Čtyři Dvory v Českých Budějovicích při listopadové Dámské jízdě. A zástupkyně něžného pohlaví si akci opravdu užily. Bublinky, svatba, losování o krásné ceny a komedie Dokud nás svatba nerozdělí, prostě příjemná atmosféra i zábava.

Není nad to, si jednou za čas odpočinout od všech každodenních povinností a poklábosit si s kamarádkami. Mnoho žen si díky tomu oblíbilo akci pořádanou multikinem CineStar České Budějovice, Dámskou jízdu. Nikdy nechybí sklenka na uvítanou, slosovatelný lístek a místo v sále. A tentokrát byl ve skleničce sekt a na pořadu dne bylo téma - svatba.

K francouzské komedii Dokud nás svatba nerozdělí se doslova nabízelo přizvat nějaký svatební salón. A českobudějovický svatební dům Nuance se své úlohy fantasticky chopil. Návštěvnicím Dámskou jízdu dokonale zpestřil," pochvalovala si manažerka Multikina CineStar Čtyři Dvory Jana Soulková. 

Ženich hodil nevěstin podvazek mezi divačky

Vše načala scénka, při níž ženich hledal pod závojem dalších dvou „nastrčených" žen, tu svou vyvolenou. Dění před plátnem všechny dámy dychtivě sledovaly a v publiku to jen zašumělo, když ženich sundal nevěstě podvazek a vhodil ho mezi divačky. Ale jen jedna byla v té chvíli nejšťastnější, podvazek se stal kořistí dámy ve čtvrté řadě.

„Svatební šaty musejí být nejkrásnějším oděvem života. Musejí být s nevěstou propojeny, měly by odrážet její individualitu a vytříbený vkus. Svatební šaty jsou nevěstiným vyjádřením přístupu ke svatbě, k partnerovi, k životu," začala svůj příspěvek majitelka budějckého svatebního salonu Nuance Vladimíra Blažková. Ta přiblížila dámám dění na svatebním trhu, trendy a přidala k tomu několik užitečných rad. Nechyběly ani ukázky modelů svatebních šatů.

„Svatební domy Nuance v Praze a Českých Budějovicích mají ze svatební a společenské módy v nabídce absolutní světovou špičku, včetně haute couture. Od roku 1990, kdy byla svatební firma založena, pracujeme na přeměně českého svatebního půjčovnictví v moderní obchodování s nejkvalitnějšími svatebními a společenskými skvosty," podotkla. Poté společně s moderátorkou Adélou Jirkalovou a manažerkou multikina vylosovala majitelky několika velmi zajímavých cen. Radost určitě výherkyním udělalaly nejen lahev kvalitního sektu, ale i vstupenky do kina a především pak slevové poukazy v hodnotě 1500 a tří tisíc korun.

Situace kolem svatby na zámečku divačky pobavily

Sotva si dámy sdělily čerstvé zážitky v sále se setmělo a přišla na řadu francouzská komedie Dokud nás svatba nerozdělí. A publikum se dál bavilo. Protože když organizujete dokonale promyšlenou, luxusní svatbu na francouzském zámečku ze 17. století, úplně si to říká o nějaký průšvih. A když se má něco pokazit, věřte tomu, že se to opravdu pokazí a nezůstane jen u toho. Profesionální svatební agentura měla na nezdary celých 24 hodin a za ty se toho stalo opravdu hodně.

Mrzí vás, že jste tuhle parádní akci zmeškali? Nezoufejte. Další Dámská jízda je totiž na programu už v úterý 5. prosince od 18:30 hodin. Bude se při ní kouzlit a  na divačky dýchne i atmosféra nejkrásnějších svátků v roce. A to díky předpremiéře komedie Matky na tahu o Vánocích. 

Listopadová Dámská jízda v CineStaru

Pondělí, 20. listopadu 2017, 16:21

Listopadová Dámská jízda v CineStaru
Listopadová Dámská jízda v CineStaru

Štítky svatba, Dámská jízda, Cinestar, multikino, komedie, České Budějovice, podvazky, Praha, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Dámská jízda v CineStaru se oblékla do svatebního. A skvěle bavila  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.