Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Začínající dětští animátoři představí své filmy v divadelní kavárně Ántré v Českém Krumlově

V listopadu roku 2017 se v českokrumlovském Nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež (NZDM) Bouda uskutečnil již osmý ročník Kurzu animovaného filmu. Slavnostní projekce filmových animovaných dětských děl, která jsou výsledkem zmíněné akce, se uskuteční v sobotu 27. ledna 2018 od 18 hodin v divadelní kavárně Ántré v Českém Krumlově.

„Letos kurz poprvé nevedla lektorka Zuzana Studená, kterou nahradili Ondřej Nový a Jaroslav Klimeš. Je zajímavé, že pro prvního jmenovaného byly právě Kurzy animovaného filmu před lety impulsem do další tvorby. Jasný důkaz toho, že tento projekt má smysl, o čemž jsme se ostatně přesvědčili i letos. Účastníci byli nadšení a do práce se pustili s veškerou vervou. Celkově je zájem každý rok značný,“ říká koordinátor projektu Jiří Muk.

Kurz byl opět bezplatný, a to díky podpoře města Český Krumlov, Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy České reubliky a Centra pro pomoc dětem a mládeži, o.p.s. Vstupné zdarma bude i na slavnostní projekci.

Animovanému filmu se Centrum pro pomoc dětem a mládeži Český Krumlov, pod které NZDM Bouda spadá, věnuje i v jiných projektech. Například v rámci Média kempu, jenž se koná tradičně vždy na podzim.

Tisková zpráva | Foto pixabay.com

Štítky animátoři, Český Krumlov, Ántré, film, kavárna, animovaný film, projekt, animátor, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Začínající dětští animátoři představí své filmy v divadelní kavárně Ántré v Českém Krumlově  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.