Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Budějovický Majáles 2015 - Den čtvrtý

Poslední, ale zcela jasně nejzajímavější den čeká dnes Budějce v rámci majálesového týdne. Všd zahájí tradiční průvod, poté už se ale většina dění přesune na Sokolský ostrov a po desáté hodině večerní do Gerbery, kde budou se svým hraním kapely pokračovat. Ještě před si však pripomeňte na fotkách včerejšek.

Majáles skate contest

Nový budějcký skatepark včera zažil velkou soutěž mezi těmi, kterým snad k nohám přirostlo prkno. Tříhodinová soutěž ukázala, že se na jihu vyskutuje mnoho talentů, pro něž je jen obyčejný skatepark málo. Všemu navíc přálo počasí, a tak atmosféra ještě dokreslila pohodu, která byla u Hokejového centra Pouzar vidět na míle daleko.

Malé divadlo - Quijote

Tohle představení bylo velký zážitek. Kdo si chtěl alespoň jednou zkusit být divadelníkem, měl tu možnost. Do hry Quijote jste byli zapojeni. Navíc měla vše, co byste od ní mohli čekat. A ještě něco navíc. Hlavně se ale zabavily děti, které představení hltaly snad bez nadechnutí. Odměnou byl poté zasloužený potlesk.

Jazzový večer v Highway 61

Mnoho toho bylo k vidění i v klubu Highway61. Večerní vystoupení si tu odbyly tři kapely převážně jazzového ražení, které přilákaly i nepravidelné posluchače tohoto žánru a klub tak byl naplněný téměř do posledního místečka. Vše odstartovala mladá pražská kapela Jazzevec, jejíž progresivní jazz-rock rozpohyboval velkou část publika a v nastoleném trendu pokračovaly i kapely Fi.Jazz.Co a ONI. Prostě pohoda jazz.

Budějovický Majáles 2015 - Den čtvrtý

Čtvrtek, 28. května 2015, 21:02

Majáles skate contest
Majáles skate contest

Štítky hudební skupina, České Budějovice, Metzlův dům, představení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Budějovický Majáles 2015 - Den čtvrtý  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.