Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tábor zažije hardrockový svátek. Přijedou legendární Uriah Heep

Jihočeská hardrocková událost roku se kvapem blíží! 9. června zaburácí v táborském Hotelu Palcát jedna z největších legend klasického rocku - Uriah Heep. Tvůrci nezapomenutelných hitů jako Lady In Black, July Morning či Easy Livin se do Čech vrátí po dvou letech.

Fanoušci se mohou těšit jak na zmíněné klasiky, tak i songy z nové desky Outsider, která se může pochlubit skvělým přijetím jak fanoušků, tak i kritiků.

„Jsme velice hrdí na svou minulost, ale stejně jako ona je důležité, abychom dál tvořili. Novinka Outsider je řádné rockové album nahrané ve stylu Uriah. Je důkazem toho, že v nás je pořád ta samá vášeň a energie,“ říká kytarista Mick Box, který je dnes již jediným zakládajícím členem Uriah Heep.

Souputníci Led Zeppelin, Black Sabbath a Deep Purple (někdy označováni jako velká hardrocková čtyřka) zažili mnoho pádů, ale vždy se s nepřízní osudu dokázali poprat. Kapelu nezastavila ani nedávná smrt dlouholetého basáka Trevora Boldera, který podlehl rakovině pankreasu. Jeho místo zastoupil baskytarista Davey Rimmer.

Uriah Heep jsou v posledních letech mimořádně při chuti. Jejich koncerty jsou vyhlášené - jsou energické a velmi živelné, za což výraznou měrou může i bubeník Russell Gilbrook, který do kapely nastoupil před osmi lety.

Společně s Uriah Heep vystoupí pražské rockové smečky Booters a Vintage Wine. Vstupné je 790 korun.

Štítky Uriah Heep, Česko, Mick Box, Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple, Davey Rimmer, Russell Gilbrook, svátek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tábor zažije hardrockový svátek. Přijedou legendární Uriah Heep  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.