Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Festival Central Park Slavie pokračuje třetím dnem. Dnes se můžete těšit na Salsa Open Air

Dnes již třetím dnem pokračuje letní multižánrový festival Central Park Slavie. Po včerejším vystoupení kapely Vltava, které bylo plné radosti, tance, úsměvu a kopice pozitivních emocí, je na řadě celoodpolednovečerní Salsa Open Air.

Nechte doma předsudky, že neumíte tančit. Nechte doma stud, vezměte kamarády, kamarádky a doražte si užít fantastickou atmosféru tohoto, na jihu unikátního, projektu. Salsa Open Air je festivalová mutace dobře známé party Rumba Latina, která se koná pravidelně v Café Klubu Slavie. Jenže! Dnešní oslava tance a latinskoamerické hudby bude obohacena o vystoupení živé salsa kapely z Peru! La Descarga Salsa Orchestra je dvanáctičlenné těleso, které za to opravdu umí vzít!

Tešit se zajisté můžete i na miláčka všech žen - Javiera Jesuse Escobara Castilla - všem dobře známého pod zkráceným jménem Jesus. Ten si vás vezme na starost hned od začátku - a to od 18 hodin. Společně se rozehřejete, naučí vás pár kroků, představí program a půjde se na to! Venku se budete učit tančit do 22 hodin. Kdo nebude mít dost, může se přesunout do přilehlého Café Klubu Slavie, do nekuřáckého prostředí, a pokračovat až do ranních hodin v salsa party! Vstupné na Salsa Open Air je zcela zdarma.

Zítra pokračuje festival svou elektronickou částí. Na drumandbassovou party dorazí z Velké Británie světoznámý MC Coppa společně s Deadly Viperz (Akira & Anakin) nebo všem dobře známí HellSmith a Hanzall. Příští týden se můžete těšit na program ve čtvrtek a v pátek. Více informací se dozvíte u nás nebo na www.klubslavie.cz. Rovněž pro vás chystáme reportáž ze včerejšího vystoupení After Hours.

Tisková zpráva

 

Štítky Vltava (Helsinky), festival, hudební skupina, Peru, tanec, Velká Británie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Festival Central Park Slavie pokračuje třetím dnem. Dnes se můžete těšit na Salsa Open Air  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.