Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Benefiční celebrity fashion show pomáhala dětem

Ve čtvrtek 24. listopadu se konal v nových prostorách pavilonu T budějckého Výstaviště již sedmý ročník benefiční přehlídky pro Nadaci Terezy Maxové. Na přípravě celé akce se podílelo, dle slov jednatelky společnosti Art4promotion Lenky Střítecké, více než 200 osob.

Slavnostním večerem nás provedla moderátorská dvojice Gabriela Partyšová a Roman Vojtek. Nechyběla celá řada známých osobností, jako například Linda Finková, Sandra Pogodová, Ondřej Ruml, Dae Men, Klára Vytisková, Bára Kodetová, Tereza Kostková, Agáta Hanychová, Jitka Nováčková a další. Tereza Maxová se přehlídky bohužel nezúčastnila, ale poslala za sebe náhradu v osobě svého bratra.

Ráda bych také zmínila několik jmen, které pro řadu z vás možná nejsou zase až tolik známá, ale pro celou benefici byla nesmírně důležitá. Akce se zúčastnila ředitelka marketingu Nadace Terezy Maxové Terezie Sverdlinová, umělecký fotograf Jadran Šetlík, jehož fotografie byly během večer k vidění přímo v pavilonu, a nechyběl ani ředitel Sanatoria ART České Budějovice Radomír Thaler. Díky všem jmenovaným a hlavně vám, kdo jste přispěli nebo přispíváte, si Nadace Terezy Maxové převzala šek ve výši 450 tisíc korun, což předčilo dokonce i úspěšnost loňského ročníku.

Na after party, které jsme se samozřejmě zúčastnili, proběhla dražba tří uměleckých děl. První obraz byl vydražen za tři tisíce korun, další vydražil bratr Terezy Maxové za patnáct tisíc korun, a poslední fotografie, na které je zachycena iniciátorka nadace, byla vydražena za úctyhodných 65 tisíc korun!

Módní show byla skvělá a na své si přišli nejen páni. Velmi pozitivně hodnotím pěvecké vystoupení loňské vítězky České Miss Jitky Válkové. Zazpívala známou rockovou baladu „Black Velvet“ a nutno dodat, že opravdu skvěle. Ondřej Ruml zapěl dvě krátké písničky, z nichž jedna byla „Skákal pes“, ale pozpátku. smiley Všechny svojí interpretací pobavil, tedy možná ne všechny, ale víte, jak to myslím… Další vtipná vsuvka byla v podání Muže roku Martina Gardavského. Přišel na pódium, které podle Gábiny Partyšové patřilo k nejdelším ve střední Evropě smiley a parodoval reklamu, kterou jistě všichni znáte. Začíná slovy: „Podívejte se na svého muže, nyní na mě, nyní na svého muže a nyní znovu na mě…“.

Během pauzy a při čekání dlouhé fronty na WC smiley jsem se ptala i na názory některých z vás. Největší úspěch sklidila přehlídka Art4kids, dále vystoupení Dae Men, vykukující pozadí a vlastně i popředí Agáty Hanychové a salto Romana Vojtka, který léta tréninku gymnastiky opravdu nezapře. smiley Setkala jsem se ale i se slovy kritiky. Někomu byla v pavilonu zima, jiné trochu zklamal program večera. Prý v porovnání s předchozími ročníky byl ten letošní sice bohatý na populární osobnosti, ale na úkor toho byl dán menší prostor dětem.

Večer byl zakončen předáním šeku Nadaci Terezy Maxové a poděkováním. Vše shrnu slovy paní Střítecké: „Ráda bych tímto poděkovala všem, kteří nám pomáhají vracet úsměv dětem, jejichž největším přáním je vrátit se domů.“

Ve spolupráci s TV GIMI vám Budějcká Drbna přináší videoreportáž z večera plného celebrit

 

Celebrity fashion show

Neděle, 27. listopadu 2011, 00:26

IMG_2449
IMG_2444

Štítky Tereza Maxová, celebrita, pavilon, Roman Vojtek, Gabriela Partyšová, Agáta Hanychová, Ondřej Ruml, Barbora Kodetová, Tereza Kostková, Jitka Nováčková, Klára Vytisková, Linda Finková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Benefiční celebrity fashion show pomáhala dětem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.