Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Budějčáci si užili úžasný koncert s Kristínou

Fanoušci zpěvačky Kristíny se dočkali! Slovenská kráska v pátek večer rozezpívala velký sál DK Metropol. A bylo se i na co dívat! Kristína si pro dvě stovky budějckých diváků připravila působivou show, která nepostrádala dynamiku ani emoce.

Jen co se zpěvačka objevila na pódiu, sálem se rozlehl bouřlivý potlesk nadšených fanoušků. Kristína odstartovala koncert příjemnou skladbou Kým ťa mám, smutnou písničku Pri oltári pak věnovala ženám, které se někdy zklamaly v lásce.

Veselá nálada a úsměvy ve tvářích se znovu vynořily se skladbou V sieti ťa mám, tu společně se sympatickou Slovenkou zpívali radostně všichni diváci v sále. Publikum pak rozesmutnil až song Stonka, ve kterém zaznívá poselství: „Čo bolo včera, nebýva dnes, na veľkú bolesť raz zabudneš.“

Ještě před přestávkou si diváci poslechli cover Somebody That I Used To Know. Po pauze sklidila slovenská kráska velké ovace, to kvůli nádherným večerním šatům, do kterých se převlékla.

Konejšivou náladu navodila zpěvačka písničkami Tajná láska a Odpúšťam. Poté následovala svižná pecka Jablčko, při které nestačila zírat především mužská část obecenstva. Kristina totiž odhodila spodní část šatů a při tanci nechala vyniknout své atraktivní křivky a postavu.

Další příval pozitivní energie pocítili diváci se singly Tancuješ mi v srdci a Rozchodový reggaeton, ke kterému už Kristína natočila i nový klip.

Písničku Eště váhám si publikum poslechlo v rytmu reggae, a hned nato zazněl další cover - letní hit Ai Se Eu Te Pego, který budějcké fanoušky rozproudil natolik, že si vysloužili od zpěvačky pochvalu.

Kristina Peláková se rozloučila jak jinak než skladbou Horehronie, to už lidé v sále nadšeně stáli, zpívali a se zpěvačkou se vrtěli do rytmu.

Divákům se ovšem domů ještě nechtělo, a tak si půvabnou Slovenku vyvolali, aby se vrátila a zazpívala ještě jeden singl - třešničkou na dortu byla píseň Viem lebo viem.

Po koncertě všichni diváci bez rozdílu věku zpěvačku vyhlíželi a čekali na její autogramiádu, a i přes dlouhou frontu se dostalo na každého. S nadšením se Kristina se svými fanoušky také fotila a rozdávala tak jednu radost za druhou.

Budějcká Drbna si s Kristínou po skončení koncertu povídala o čase stráveném v jihočeské metropoli, fanoušcích a také o novém klipu, proto se těšte na exkluzivní rozhovor, který vám přineseme v dalších dnech.

Štítky Kristina, Kristína Peláková, DK Metropol, České Budějovice, koncert, Dům kultury Metropol, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějčáci si užili úžasný koncert s Kristínou  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.