Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Budějcký Dance bar Paradox dnes oslaví své první narozeniny!

Dance bar Paradox zve všechny své fanoušky a příznivce na velkolepou narozeninovou párty do klubu, který ve svém prvním roce působení získal prestižní ocenění NEJLEPŠÍ KLUB ROKU 2011.

Připraven je zajímavý narozeninový program - hlavním hostem je MICHAEL BURIAN, spolu s ním vám tu nejlepší dávku taneční muziky naservírují DJ M(i)KE a DJ George Lieb. Těšit se můžete na sexy go-go tanečnice, barmanskou show a další překvapení. Narozeninová párty začíná tento pátek od 21 hodin, vstup je od 18 let. Všem doporučujeme přijít včas, protože jestli někdy nebyla fronta před Paradoxem, tak tentokráte bude určitě!

Majitel klubu Miroslav Řehoř neskrývá radost z toho, že první rok fungování klubu byl úspěšný a dodává: „Protože nám hosté dělali celý rok radost velkou návštěvností a přízní, na prosincovém programu jsme rozhodně nešetřili. Věřím, že tuto formu poděkování ocení.“ Posuďte sami - do Paradoxu v prosinci přivezou kromě Michaela Buriana také Ondřeje Rumla, Michaela Viktoříka, Matěje Rupperta, Terezu Černochovou, bongomana,  trumpetmana, houslistku a celou řadu hostujících dýdžejů.
 
PARADOX
je největší taneční bar v centru Budějc. Nachází se v mimořádném podzemním a designově zajímavém prostoru, který je rozdělen do 3 dominantních částí - přední bar s klidnější zónou, zadní bar s tanečním parketem a VIP salonek - PARADOX LOUNGE. Velký důraz zde kladou na profesionalitu služeb, kvalitu produktů a zajímavý program. Na své si přijdou především milovníci klubové hudby /pravidelně zde hostují ti nejlepší dýdžejové z celé ČR/ a kvalitního alkoholu. Dance bar Paradox oslaví 2. prosince své první narozeniny a od prvního dne otevření patří k nejnavštěvovanějším podnikům v Budějcích.

Napsal Dance bar Paradox

Štítky narozeniny, Ondřej Ruml, Michael Viktořík, Matěj Ruppert, Tereza Černochová, České Budějovice, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcký Dance bar Paradox dnes oslaví své první narozeniny!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.