Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Českobudějovická drum and bassová párty Therapy Sessions CZ slaví pět let

Therapy Sessions Czech Republic slaví! Pět let, pět headlinerů a jako dárek spolupráce s PRSPCT Night, úspěšným mejdanem válcujícím země Beneluxu pod hlavičkou stejnojmenného labelu, pyšnícího se releasy top producentů na poli tvrdého DnB. Po čtyřech ročnících je čas představit další nová jména a také povolat zkušené terapeuty z let předchozích.

Nejtvrdší drum and bassová akce v ČR uvítá na svém pódiu, navrženém mistry vizuálního umění, Kolabs Visual Artists, pět zvučných producentských jmen, letošními hvězdami budou Audio /UK/, DJ Hidden & Eye-D aka The Outside Agency /NL/, Donny /UK/ a Forbidden Society /CZ/. Zvuk do vroucího kotle pustí Wenkowsound, po technické stránce zajišťující taneční akce po celé ČR. Domácí podporu zajistí DJ’s Hanzall vs. Dukor, Syndrome vs. Dirty Boy a vítěz DJ contestu na Sety.cz, DJ Shmidoo.

Na druhé stagi s názvem BEATZ.CZ Stage letos zazní směsice lámaných beatů v různém tempu - dubstep, breakbeat a samozřejmě DnB - liquid funk, disco DnB, ragga i jump up. Kdo si bude chtít oddychnout od hard & dark DnB nářezu, tady rozhodně nevychladne. O zábavu se postará český dubstepové producent CHIK, duo Tubus vs. Bagheera, dva členové Breakbeat Bandits, známí jihočeští DJ’s Martin Verhoven a Lukas Nightingale, DJ Chito, Wenkowsound DJ’s, Brock, Clipper vs. Sergi a Sicky. Zvuk a světla na Beatz.cz stage poskytne PRENER.CZ.

Na slyšenou v pátek 14. 10. 2011 v Gerbeře. Náš terapeutický tým je připraven, a vy? YOU NEED THERAPY!!!

Více najdete zde!
Promo set najdete tady!
Facebook událost tu!

Autor: DJ Hanzall, organizátor akce

Štítky Česko, Facebook, producent, umění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Českobudějovická drum and bassová párty Therapy Sessions CZ slaví pět let  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.