Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Fotoreport: Nezmaři jsou opravdovými nezmary

Po delší době jsme si známou budějckou folkovou skupinu mohli užít naživo a pod širým nebem. Nezmaři opustili teplo koncertních síní a ve čtvrtek večer potěšili svým vystoupením mnoho návštěvníků Adventních trhů na Náměstí Přemysla Otakara II.

Naštěstí zima nebyla veliká, a tak nám snad členové skupiny, které na pódium přivedl služebně nejstarší člen Nezmarů Pavel Zajíc, nenastydnou.

Skupina vystoupila ve svém tradičním složení, kdy po boku již zmíněného Pavla Zajíce zpívali a hráli Tonda Hlaváč, Jim Drengubák a v neposlední řadě nejmladší členka kapely Šárka Benetková.

Na rozdíl od jejich cyklu "Na návštěvě u Nezmarů" se tentokrát museli obejít bez hosta, což jistě potěšilo mnoho příznivců, kteří si tuto legendární kapelu přišli poslechnout.

Nezmaři hráli, Jim byl jako vždy vtipný (kam ten kluk na to pořád chodí?), diváci si pozpěvovali a všichni svorně popíjeli punč, takže k dokonalé předvánoční pohodě chyběl snad jen sníh. My si můžeme jenom přát, aby to Nezmarům stále šlapalo, protože jejich hudba baví.

Autoři

Štítky Přemysl Otakar II., Pavel Zajíc, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotoreport: Nezmaři jsou opravdovými nezmary  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.