Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Multikino CineStar zve na premiéru filmu Vendeta

Také v tomto týdnu od 24.listopad- 30.listopad 2011, připravil Cinestar pro diváky několik premiér. Jedná se o filmy Vendeta, Válka bohů a Lovci hlav. Všechny filmy vám ve stručnosti představíme. Dále bychom rádi upozornili na Festival francouzského filmu, jehož součástí je film Hranaři.


VENDETA – 17:00; 19:10 
Na opuštěné mýtině najde lesní správce (Oldřich Kaiser) ležet bezvládné tělo muže (Ondřej Vetchý). Podaří se mu ho vzkřísit, muž si ale nic nepamatuje. Neví, jak se do lesa dostal, ani proč je celý od krve a namísto odpovědí z místa uteče.

Správce se vydává za ním a postupně zjišťuje, že muž je zapletený do krvavé msty, kterou možná sám inicioval a v níž důležitou roli hraje jeho čtrnáctiletá dcera (Lucie Šteflová). Kromě toho jsou ve hře čtyři miliony korun, dva uplacení policajti (Igor Chmela, Marek Taclík) a trojice mladíků (Ondřej Havel, Daniel Novák, Václav Vostárek), která rozhodně nemá čisté svědomí. 

VÁLKA BOHŮ - 18:20, 20:45  -  3D  14:15, 19:10, 21:30 – nehraje se od pondělí 28. listopau do středy 30. listopadu.
Dlouhé věky od dob, kdy Bohové vyhráli svůj mýtický zápas proti Titánům, se zjevuje nové zlo zmítající světem. Šílený touhou po moci, započal král Hyperion válku proti lidskosti. Hledá bájný luk Epirus, zbraň nepředstavitelné moci, kterou ukoval bůh Áres. Aby luk našel, shromažďuje krvežíznivou armádu vojáků znetvořených jeho vlastní rukou a začíná válečné běsnění a kruté drancování starého Řecka.

Jen ten, kdo vlastní tento luk, je schopen vysvobodit Titány lačnící po pomstě, od úsvitu věků uvězněné hluboko v kameni hory Tartaros. V rukou krále Hyperiona znamená luk zkázu lidstva a pokoření moci bohů - ti totiž dle prastarého zákona nesmějí zasahovat do sporů smrtelníků. Jsou tedy bezmocní, ale ..    

LOVCI HLAV - 20:15 
Zdá se, že Roger Brown má všechno, co si člověk může přát. Je nejúspěšnějším lovcem hlav (vyhledávačem talentů) v Norsku, za manželku má překrásnou galeristku a vlastní úchvatný dům. Zároveň si ale žije nad poměry a potají krade umělecká díla. Na slavnostním otevření galerie mu žena představí muže jménem Clas Greve.

Nejen že je Greve ideálním kandidátem na pozici, o kterou Roger usiluje, je i majitelem Rubensova Lovu na kance. Roger vycítí příležitost stát se finančně nezávislým a začne plánovat svou vůbec největší krádež. Brzy ovšem narazí na problém a tentokrát to nejsou peníze, které by ho mohly poslat ke dnu...                            



HRANAŘI – UZAVŘENÉ PŘEDSTAVENÍ  29. listopadu a  30. listopadu
Dva manželské páry - Hložovi a Slámovi, žijí poklidný podnikatelský i rodinný život. Hložová se Slámovou mají agenturu s VIP hosteskami, Hlož šéfuje prosperující bezpečnostní agentuře a Sláma vlastní úspěšnou stavební firmu. Sláma se rozhodne pro velkou hru – v soutěži o obří stavební zakázku naruší zaběhnutý systém, z  toků peněz už nebude „krmit“ nikoho dalšího.

Do přípravy této vzpoury namočí i nic netušícího přítele Hlože. Odhodlaný Sláma však neodhadne, na jak nebezpečnou hranu vstupuje. Stavební zakázka je totiž životně důležitá pro Spolek pěti, kterým „slouží“ radní s přezdívkou Lulu. A Lulu musí zajistit, aby byl Sláma ze hry venku, za každou cenu.  



Kompletní program multikina Cinestar naleznete ZDE

Štítky film, Cinestar, premiéra, Lovec hlav, Hranaři, Roger Brown, Oldřich Kaiser, Ondřej Vetchý, Lucie Šteflová, Igor Chmela, Marek Taclík, Ondřej Havel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Multikino CineStar zve na premiéru filmu Vendeta  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.