Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na hřbitovní párty se budou vybírat plínky a jar

Kdo se rád účastní akcí pro dobrou věc a má rád kapelu Holki, tak může už zítra přijít do velkého sálu Kulturního domu Slávie. Uskuteční se tam mejdan občanského sdružení Gold In, které je organizátorem charitativního projektu GAYMAN Česko Slovensko.

Během celého večera bude probíhat sbírka pro Fond ohrožených dětí Klokánek z Jindřichova Hradce. Zúčastnit se můžete tak, že donesete jakékoliv hygienické prostředky – šampóny, mýdla, jary, toaletní papíry či plenky nebo dětské výživy. Veškeré vaše dobročinné dary budou hned druhý den, za přítomnosti médií, odevzdány charitativní organizaci.

Mejdanem s názvem Gold In 3 aneb Hřbitovní párty bude provázet ostravská revuální diva Banánová Halina spolu s prezidentem soutěže Marianem Kajzerem. Na podium po delší odmlce vyskočí skupina Holki s jejich novým singlem, ale i milovníci jejich starších hitů si přijdou na své.

Celou akci podpoří také travesti umělkyně Stycey, proběhne bohatá tombola a nakonec si budete moct pořádně zapařit na soudobé diskotékové hity.

Štítky Holki, Gay Man České republiky, hudební skupina, kulturní dům, Jindřichův Hradec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na hřbitovní párty se budou vybírat plínky a jar  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.