Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Narozeninová Dámská jízda byla plná legrace

Multikino CineStar v Českých Budějovicích slaví desáté narozeniny a v duchu této oslavy se nesla i Dámská jízda, která se konala minulý týden. Pro příchozí dámy byl připraven přitažlivý program a ještě lákavější film.

Celou akci uváděli moderátoři rádia Kiss Jižní Čechy Adéla Jirkalová a Coco Jambo. Jako první na programu byla barmanská show Žluté ponorky. Sympatický Eda předváděl skvělé kousky při míchání nápojů a celé jeho vystoupení doprovázela díky výbornému ozvučení sálu dobře znějící hudba.

Eda se snažil zapojit do svých kousků i příchozí divačky, ale ne vždy se jim dílo povedlo. Led se válel i v prvních řadách sedadel. Jako přivítací drink nám barman připravil nápoj zvaný Malinový multikino. Chutnal výborně!

Další na programu byla módní přehlídka. Zúčastněná modelingová agentura disponuje vlastní databází modelek a hostesek, je organizátorem módních přehlídek, galavečerů, workshopů, firemních večírků a veškerých akcí na klíč. Zajišťuje také fotoprodukci, jako jsou katalogy či kalendáře. Pravidelně rovněž pořádá modelingové kurzy pro dívky, chlapce i děti.

První byla přehlídka oblečení prestižní německé značky, která funguje již sedmým rokem v Českých Budějovicích. Obléká ženy všech generací, zaměstnává vlastní návrháře, kteří dbají, aby barevné kolekce na sebe plynule navazovaly a daly se mezi sebou nejméně po dobu dvou let příjemně kombinovat.

Tento večer byla předvedena mladistvější kolekce Taifun. Přehlídka byla dělaná v profesionálním stylu, kdy na plátně běžela projekce, hrála příjemná hudba a bylo vidět, že modelkám nedělalo žádný problém zvládnout chůzi v botách na velmi vysokých podpatcích. Celkově měla úspěch. Bylo vidět, že se ženy báječně baví, hlavně, když se na molu objevili modelové. Sálem se ozývalo obdivné pískání a moderátorka Adéla mohla na jednom z nich oči nechat.

Druhá přehlídka spodního prádla měla taktéž veliký úspěch. Pro velkou lítost divaček se však na molu promenádovaly pouze modelky. Hlavní designéři Gitte Dyrberg a Henning Kern se potkali na kodaňské škole designu a po pětileté spolupráci v módním odvětví zaměřili veškerou svou pozornost právě na tvorbu dámských luxusních šperků značky založené na tradičním skandinávském designu.

Poté s přednáškou na téma „Jak získat slevu“ vystoupil host Viktor Hojka. Třetí módní přehlídka nám představila společenské a svatební šaty jednoho svatebního salónu, který je jedním z nejvýznamnějších producentů pánské konfekce u nás. Na českém trhu se objevuje od roku 1999. Šaty byly opravdu nádherné.

„Přehlídka byla fantastická. Ještě nikdy jsem se žádné neúčastnila. Oblečení bylo moc hezké a modelové parádní. Jsem moc spokojená. Na Dámské jízdy chodím téměř pravidelně. Moc se mi tyhle akce líbí. Občas vyhraju i nějakou tombolu, a to je příjemné,“ svěřila se nám jedna z příchozích dam.

Ještě před promítáním filmu se rozdávaly ceny. Bylo to tentokrát velice napínavé, protože výherní lístky byly v několika provedeních. Hlavní cenou byl šperk v hodnotě dvou tisíc korun a naštěstí zrovna tento výherní lístek byl pouze jeden. Chvilku sice trvalo, než se šperkem přiběhl jeden z uvaděčů, ale nakonec si ho šťastná výherkyně odnášela spokojeně na své místo.

Následně se promítla premiéra filmu Miláček, který byl natočen podle stejnojmenné předlohy od Guy de Maupassanta. Snímek jistě příchozí nezklamal, protože o výbuchy smíchu nebyla nouze. Hlavní roli ztvárnil Robert Pattinson, který v roli upíra byl více přitažlivý, než jako miláček, ale tuto postavu ztvárnil velmi přesvědčivě.

„Přišla jsem dneska na Dámskou jízdu úplně poprvé, protože jsem se nemohla dočkat filmového ztvárnění Miláčka. Je to moje oblíbená kniha a musím říct, že film se mi také docela líbil. Bylo to sice všechno děsně uspěchané a důležitý začátek byl téměř vynechaný, což mi přišla trochu škoda, protože kvůli tomu chyběla filmu pointa. Ale jedno říct musím – knižní hrdina, přesto jaký to byl lump (směje se), mi byl na konci stejně tak sympatický, jako ten filmový. Byl to krásný večer a příště jistě zase přijdu,“ zhodnotila film sympatická brunetka při odchodu domů.

Štítky film, módní přehlídka, České Budějovice, Cinestar, nápoj, šperk, design, slavnost, Robert Pattinson, Jihočeský kraj, Miláček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Narozeninová Dámská jízda byla plná legrace  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.