Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Planá zve na sobotní řádění masek a vepřové hody

Hledáte inspiraci, co podniknout o víkendu? Nechte se pozvat do Plané u Budějc, kde bude v sobotu živo. Tamní obecní úřad ve spolupráci se sportovním klubem připravili nejen pro místní obyvatele vepřové hody, dětský karneval a maškarní veselici.

Program odstartuje úderem 14. hodiny v plánském kulturním domě dětský karneval, při kterém bude pro ty nejmenší připravena diskotéka, soutěže o ceny a nakonec se zvolí i nejhezčí maska.

Od půl třetí pak před obecním úřadem začnou vepřové hody. „Zveme všechny čtenáře Budějcké Drbny na příjemné posezení s harmonikou u domácích jitrniček, jelítek a dalších dobrot,“ vzkázal starosta Plané Tomáš Pintér.

Vrcholem dne bude Maškarní veselice aneb divoký rej masek, který startuje v půl osmé opět v kulturáku. K poslechu i tanci bude hrát Honza Hrdý, kapela SKAT a pro starší pokročilé DJ Standa Minařík. „V průběhu večera se navíc bude soutěžit. Stejně jako při dětském karnevalu se bude vyhlašovat nejhezčí maska,“ dodal Pintér.

Vstupné činí 100 korun, všichni návštěvníci s maskami půjdou za polovic.

Foto: archiv obce

Štítky maska, Planá, České Budějovice, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Planá zve na sobotní řádění masek a vepřové hody  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.