Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Režisér Jiří Strach přijede do Budějc představit svůj film

Jihočeská premiéra zbrusu nového českého filmu Vrásky z lásky sice už dnes v českobudějovickém multikině CineStar proběhla, slavnostní promítání tento snímek však teprve čeká. Na páteční projekci od 19 hodin totiž dorazí sám režisér Jiří Strach.

Ten je známý nejen jako autor úspěšného filmu Anděl páně, ale má za sebou i několik hereckých výkonů. Vidět jste ho mohli například v jedné z hlavních rolí pohádky Lotrando a Zubejda.

Pokud si budete chtít s Jiřím Strachem o filmu, ve kterém dominují velké osobnosti české kinematografie Jiřina Bohdalová (80) a Radoslav Brzobohatý (79) – mimo jiné bývalí manželé – podebatovat, vydejte se večer do CineStaru. Budějcká Drbna dává svým čtenářům možnost si na toto představení vyhrát čtyři lístky.


 

Když správně odpovíte do páteční 14. hodiny odpolední prostřednictvím e-mailu na známou adresu redakce@budejckadrbna.cz, budete mít štěstí a Drbnička vás vylosuje jako jednoho ze dvou čtenářů, získáte dvě volné vstupenky. Jinak si samozřejmě můžete svoje místo v multikině zamluvit.

Po kolika letech se J. Bohdalová a R. Brzobohatý sešli před kamerou?

A) 5
B) 15
C) 40

Stejně jako vždycky uveďte svoje jméno a nějaký kontakt, ať se s vámi v případě výhry můžeme spojit.

Foto: www.falcon.cz

Štítky Jiří Strach, film, České Budějovice, Cinestar, Vrásky z lásky, Jiřina Bohdalová, Radoslav Brzobohatý, česká kinematografie, Anděl Páně, Lotrando a Zubejda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Režisér Jiří Strach přijede do Budějc představit svůj film  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.