Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SOUTĚŽ: Zpívající Jan Budař hvězdou retrovečera

Pokud ještě nemáte program na sobotní večer, přijměte pozvání do Mighty Baru Velbloud, kde se od 21 hodin uskuteční koncert herce, režiséra, scénáristy a hudebníka Jana Budaře, jenž vystoupí společně s kytaristou Romanem Jedličkou. O hodinu později bude následovat Retro mejdan s diskotékou nesmrtelných hitů, nebude chybět ani nefalšovaná Tuzex tombola.

„Jako členové rodinného skautingu Piškóti děláme už tři roky kulturní akce pro rodiče s dětmi, ale i studenty a prarodiče, proto jsme si řekli, že je letos načase se taky trochu odreagovat, tedy dát vnoučátka prarodičům, a užít si nějakou tu legraci bez dětí. Dlouho jsme debatovali, co bychom udělali… mejdlo, ale jaké? Přeci jenom každý mám jiný vkus. A pak to přišlo. Navštívila jsem Retro party tehdy ještě v Solnici, která mě inspirovala, a tak jsme začali přemýšlet, kde uděláme tu naši,“ popsala vznik myšlenky uspořádat podobnou akci její hlavní iniciátorka Petra Pščolková.

Když padla volba uspořádat retro párty ve Velbloudu, organizátoři se dozvěděli od vedení klubu, že akci se stejným názvem už v Budějcích pořádá parta studentů. „Jelikož jim nechceme brát již používaný název, naši akci jsme pojmenovali Vzpomínka na staré časy. Už podle názvu je jasné, že celým večerem budou návštěvníky provázet výborné hitovky. Nebude chybět ani taneční vystoupení,“ uvedla Pščolková. Do retro stylu se v sobotu pomocí dekorací oblékne také interiér Mighty Baru Velbloud.

Ještě před začátkem Retro mejdanu se ale uskuteční koncert Jana Budaře s kytaristou Romanem Jedličkou, který podle organizátorů rozhodně stojí za to nejen slyšet, ale hlavně i vidět. „Honza je prostě výborný bavič a ve spojení s Romanem… no co vám budu povídat, přijďte se přesvědčit sami,“ smála se Petra Pščolková.

Každý, kdo na akci přijde v retro oblečku z let 1968 až 1989, dostane drink zdarma a navíc ještě malý nečekaný dárek. Vstupenka v předprodeji stojí 120 korun, na místě 150 Kč.

Díky Budějcké Drbně si ale můžete dva lístky vyhrát. Odpovězte správně do páteční 16. hodiny odpolední na následující otázku, do e-mailu na adresu redakce@budejckadrbna.cz nezapomeňte připsat svoje jméno a nějaký kontakt.

Kterým filmem se Jan Budař nejvíce proslavil?

A) Samotáři
B) Nuda v Brně
C) Pupendo

Z došlých správných odpovědí Budějcká Drbna vylosuje dva čtenáře, kteří získají po jedné vstupence na zítřejší koncert Jana Budaře a Retro mejdan do Velbloudu.

Foto: www.janbudar.cz

Štítky Jan Budař, koncert, Tuzex, retro, soutěž, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Zpívající Jan Budař hvězdou retrovečera  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.