Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V Budějcích se znovu otevřel Level Lounge & Café

Nedávno jsem potkala svého bývalého spolužáka Luboše Arsova, který pracuje v Praze jako stylista. A od něj jsem se dozvěděla, že se svými přáteli plánuje znovuotevření Level Lounge v Českých Budějovicích.

Luboš mě před pár týdny pozval na „otvíračku“, která se konala v pátek 15.7. za účasti Dominiky Mesarošové (To je ta jak má ty velký prsa a kamarádí jenom s bohatýma chlapama smiley) a Tomáše Arsova (To je ten jak dělal kadeřníka v pořadu “Mladší o pár let“.).

Jako správná drbna jsem pozvání nemohla odmítnout smiley a přináším vám exluzivní report z akce.

Celá sláva se konala v ulici Doktora Stejskala, číslo popisné 8. První lidé začali přicházet kolem sedmé hodiny večerní. Kdy celá akce skončila, mi není známo. Hned u vchodu jsem dostala velmi povedený welcome drink a následovalo prozkoumávání podniku.

Musím říct, že to kluci udělali moc hezky a určitě tento podnik stojí za návštěvu. Po několika minutách následoval proslov majitele podniku. Hlavním programem večera však byla vlasová show pod taktovkou Tomáše Arsova. Následovala krátká módní přehlídka v čele s již zmiňovanou Dominikou Mesarošovou. Modelky byly nějaké bez výrazu, jen Domča se pořád usmívala. Musím říct, že působila úplně jiným dojmem než jsem očekávala. Inu média hýbou světem!

Během večera jsem toho moc nevypila, ale můj doprovod pečlivě vyzkoušel skoro všechny koktejly a vypadal velice spokojeně. Celkový dojem z podniku byl více než pozitivní. Což bylo možná umocněno i výborným rautem smiley a milými lidmi okolo. Tento týden se chystám do Levelu na snídani a vyzpovídat trochu Luboše. Určitě se máte na co těšit!

 

Štítky České Budějovice, Praha, Dominika Mesarošová, Level

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Budějcích se znovu otevřel Level Lounge & Café  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.