Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Wanastowi Vjecy přijedou do Budějc. Vyhrajte 20 lístků!

Druhý koncert v rámci turné Letíme na Wenuši, které se koná u příležitosti vydání stejnojmenného alba, čeká v pátek populární českou kapelu Wanastowi Vjecy. Parta muzikantů kolem Roberta Kodyma zavítá do budějcké Sportovní haly, kde vystoupí od osmi hodin večer.

Desku Letíme na Wenuši vydaly Wanastowky v listopadu minulého roku. Tomu však předcházel první koncert ve staronové sestavě, který odehrály na začátku června v jejich domovině – pražském Mlejně.

Kromě kytaristy a zpěváka Roberta Kodyma v Budějcích uvidíte a uslyšíte kytaristu Tomáše Varteckého, bubeníka Štěpána Smetáčka a baskytaristu Radka Havlíčka.

Budějcké Drbně se podařilo získat pro vás – své věrné čtenáře – až neuvěřitelný počet dvaceti volných vstupenek, o které můžete právě teď soutěžit. Všichni, kdo odpoví do pátečního poledne správně na položenou otázku, budou zařazeni do slosování. Deset šťastlivců získá po dvou lupenech.

Jak se jmenuje první studiové album Wanastowých Vjecí?

A) 333 stříbrnejch stříkaček
B) Tak mi to teda nandey
C) Andělé

Odpovědi posílejte na adresu redakce@budejckadrbna.cz. Lístky budou k vyzvednutí před koncertem od 18 hodin na pokladně.

Pokud však lístky nevyhrajete, nezoufejte. Stále ještě jsou v prodeji v sítích Ticketportal a Ticketpro. Jeden lupen stojí 350 Kč.

SOUTĚŽ SKONČILA. O lístky na dnešní koncert Wanastowek byl ohromný zájem nejen od Budějčáků. Štěstí se však usmálo jen na deset vylosovaných, kteří získávají po dvou vstupenkách. Jsou to Lucia Brejchová, Kamila Vodičková, Eva Tomášková, Michal Vránek, Tereza Francová, Kamila Kvasničková, Petra Roučková, Zdeňka Hrdličková, Karolína Chvátalová a Jaroslava Korpášová. Gratulujeme! smiley

Foto:  www.wanastowivjecy.cz

Štítky koncert, Wanastowi vjecy, České Budějovice, Robert Kodym, Tomáš Vartecký, Štěpán Smetáček, hudební skupina, Kamila Vodičková, Ticketportal SK, vstupenka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Wanastowi Vjecy přijedou do Budějc. Vyhrajte 20 lístků!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.