Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Radnice neschválila záměr odkoupit Hokejové Centrum Pouzar za 79 milionů korun

Budějcké zastupitelstvo zatím neschválilo záměr odkoupit od HC Českobudějovičtí Lvi Hokejové Centrum Pouzar. Rozhodlo o tom pondělní hlasování. Přestože zmíněný bod jednání provázela rozsáhlá diskuze, odkoupit halu za navrženou celkovou kupní cenu ve výši téměř 79 milionů korun chtěli jen dva zastupitelé - Miroslav Joch a František Konečný. Další byli proti, nebo se zdrželi hlasování.

Radnice už však dříve takovou možnost schválila. Částka ale byla o dost nižší. Hokejové Centrum Pouzar mělo vyjít na 71 milionů korun včetně mobiliáře a pozemku. Tentokrát už však mělo město přímo zajistit koupi objektu. Na to ale zastupitelstvo nepřistoupilo. Platí tak nadále záměr halu koupit ve výši 71 milionů korun.

Foto Matěj Večeřa

Štítky hokej, František Konečný, Miroslav Joch

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Milan Máchal

Hlavně, že zastupitelstvo projednává zbytné záležitosti ale, že část Haklovy Dvory je dodnes bez kanalizace, bez chodníku, osvětlení a cyklistické stezky ve směru od Zavadilky, je nechává úplně v klidu. Hlavně, že kanalizaci má nová část Zavadilky, ketrou stavěl zastupitel města. Údajně nejsou peníze. Opravdu neskutečná arogance moci.

Středa, 20. dubna 2016, 08:48Odpovědět

Radnice neschválila záměr odkoupit Hokejové Centrum Pouzar za 79 milionů korun  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.