Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vyzkoušejte už v sobotu s CB Auto pestrou paletu vozů ŠKODA

PR článek

Sobota 21. května nebude v Českých Budějovicích patřit jenom autobusům a trolejbusům. V rámci Dne otevřených dveří v Dopravním podniku města České Budějovice se uskuteční také Den testovacích jízd ŠKODA 2016 s CB Auto.

Značka ŠKODA AUTO patří mezi nejprodávanější v České republice vůbec. Sobotní Den otevřených dveří nabídne testovací jízdy rovněž s vozy nové edice Monte Carlo. Ta skvěle padne řidičům se sportovním založením. Modely Monte Carlo představují poctu všem hrdinům, kteří věnovali svá srdce a své životy tomu, aby se česká značka dostala na stupně vítězů.

Kromě testovacích jízd na vás však bude čekat i spousta zábavy a doprovodných aktivit, k tomu budete moci vyhrát i v tipovací soutěži. V té můžete získat jízdní kola nebo dokonce letecký zájezd do Monte Carla pro dvě osoby.

Ze Dne testovacích jízd ŠKODA 2016 v rámci Dne otevřených dveří v dopravním podniku si můžete odnést také poukaz na zapůjčení vozu na víkend, střešní nosič jízdních kol, vouchery na servisní služby či reklamní předměty v designu Monte Carlo.

Určitě si proto udělejte hezký sobotní den v trolejbusovém depu Dopravního podniku města České Budějovice a vyzkoušejte si vozy ŠKODA od CB Auto. Za každou testovací jízdu navíc dostanete malé osvěžení zdarma.

 

Štítky CB Auto, České Budějovice, den otevřených dveří, dopravní společnost, Monte Carlo, ŠKODA AUTO a.s., Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyzkoušejte už v sobotu s CB Auto pestrou paletu vozů ŠKODA  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.