Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Ve finále soutěže o nejlepší zdravotní sestřičku bude jižní Čechy reprezentovat Marie Kahudová

Nemocnice Prachatice bude mít zástupkyni ve finále prestižní soutěže BATIST Nej sestřička 2017. Do finálové dvanáctky soutěžících se probojovala čtyřiačtyřicetiletá vedoucí sestra ortopedicko-traumatologického oddělení Marie Kahudová.

„Celkem se letos do soutěže přihlásilo 541 sestřiček z různých nemocnic po celé republice, takže už jen účast ve finále je bezesporu velkým úspěchem,“ říká předseda představenstva Nemocnice Prachatice Michal Čarvaš a dodává, že Marii Kahudovou nominovalo vedení nemocnice.

Finálový galavečer se uskuteční 7. října v Náchodě v Městském divadle Dr. J. Čížka. V porotě zasednou významné osobnosti z kulturního, společenského a politického života, například Vlastimil Harapes, Kateřina Kornová, Jan Přeučil, Eva Hrušková, Uršula Kluková, ředitelé nemocnic a další. Na soutěžící čekají celkem čtyři disciplíny.

Cílem soutěže je vybrat nejlepší zdravotní sestru z odborného hlediska i z pohledu lidského. Záměrem je vyzdvihnout jejich podstatnou úlohu ve zdravotnictví, profesionalitu a chování nejen k pacientům a vyjádřit jim touto akcí poděkování. Internetové hlasování bude spuštěno 1. září na stránkách soutěže.

Tisková zpráva

Štítky sestřička, soutěž, hlasování, Nemocnice Prachatice, finále, Jihočeský kraj, nemocnice, Vlastimil Harapes, Kateřina Kornová, Jan Přeučil, Eva Hrušková, Uršula Kluková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve finále soutěže o nejlepší zdravotní sestřičku bude jižní Čechy reprezentovat Marie Kahudová  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.