Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dokonalý vánoční stromeček doladí ručně vyráběné ozdoby od Ferenčíka

PR článek

K Vánocům neodmyslitelně patří stromeček. Ten letošní si můžete ozdobit krásnými, ručně vyráběnými ozdobami ze Zahradnického centra Ferenčík, kde vám jistě rádi poradí, jaké barvy vybrat, a jak je zkombinovat.

Ručně dělané ozdoby vyrábí česká a slovenská firma. „Ty ozdoby ze Slovenka mají modernější vzhled, česká firma si drží tradičnější cestu,“ přiblížila Martina Tonková ze Zahradnického centra Ferenčík. 

Ozdoby jsou ústně foukané, poté se vychladí a namáčí do základní barvy. Následně se podle konečného designu dále zdobí. „Cena je u těchto vánočních dekorací trochu vyšší než u klasických strojově vyráběných. Ale za každou ozdobou jde ta jedinečná práce, co kus, to originál. Menší jednobarevné kousky jsou od 49 korun, ty zdobenější od 99 do 129 korun,“ popisuje Tonková.

A že by stromeček ozdobený těmito kousky vyšel draho? Podle Martiny Tonkové vypadá krásně i kombinace s klasickými holandskými sadami. Můžete tedy vybrat pár favoritů a doplnit je některou z levnějších kolekcí.

Mezi motivy najdete typického českého krtečka, sovičky, medvídky, ozdoby s peříčky, malovanými srnkami, andílky ale i s nápisy Veselé Vánoce. Z pestré nabídky si jistě vybere opravdu každý.


U Ferenčíka si ale můžete nechat nazdobit kompletně celý stromeček. „V poslední době se také objevuje tento trend, lidé prostě nechají vše na nás a odvezou si hotový stromeček připravený na svátky. Ceny se hodně liší, záleží jak velký stromeček si zákazník přeje, jak moc ho chce nazdobený. Teď naposled si odvážela paní stromeček, který vyšel na celkem 12 tisíc korun,“ popisuje Tonková, která dodává, že trendy stále zůstává zlatá barva. Módní jsou ale také peříčková boa, která používají lidé místo klasických řetězů.

Štítky Zahradnictví Ferenčík, ozdoby, Vánoce, stromeček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dokonalý vánoční stromeček doladí ručně vyráběné ozdoby od Ferenčíka  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.