Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Víte o školákovi, který si zaslouží být Talentem Jihočeského kraje 2017? Dejte rychle vědět

Uzávěrka přihlášek do tradiční ankety Talent Jihočeského kraje 2017 se blíží. Pokud znáte ve svém okolí žáka nebo studenta, který loni dosáhl nějakého výjimečného či významného úspěchu, a je ve věku od deseti do devatenácti let, bydlí nebo studuje v jižních Čechách, dejte do zítřka, pátku 19. ledna, vědět pořadatelům z Domu dětí a mládeže v Českých Budějovicích.

Pro osmnáctý ročník ankety Talent Jihočeského kraje 2017 jsou vyhlášeny tyto kategorie: humanitní, přírodovědné, technické, umělecké, sportovní, speciální a všestranný talent. Návrhy lze podávat do pátku 19. ledna a informace, jak na to, přihlásit úspěšného žáka či studenta, zájemci najdou na webu Domu dětí a mládeže České Budějovice.

Slavnostní vyhlášení ankety se uskuteční v úterý 20. února od 16:00 hodin v koncertní síni Otakara Jeremiáše Jihočeské komorní filharmonie v Českých Budějovicích.

Autoři | Foto ddmcb.cz

Štítky Talent Jihočeského kraje 2017, anketa, přihláška, uzávěrka, Jihočeský kraj, České Budějovice, Dům dětí a mládeže, Otakar Jeremiáš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Víte o školákovi, který si zaslouží být Talentem Jihočeského kraje 2017? Dejte rychle vědět  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.