Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Junioři zakončili loňský rok charitativním projektem pro děti

V Českých Budějovicích už sedmým rokem funguje lokální pobočka celosvětové organizace Junior Chamber International. Ta sdružuje mladé aktivní lidi, kteří nejsou lhostejní ke svému okolí a sami chtějí aktivně rozvíjet své schopnosti vést druhé a pracovat v týmu či řídit projekty.

Českobudějovická pobočka Junior Chamber International (JCI) v uplynulém roce pořádala jak vzdělávací setkání na téma hodnocení projektů nebo překonávání krizí ve firmě. Mladí lidé si vyzkoušeli nové nástroje pro překonávání překážek za pomocí virtuální reality.

V rámci teambuildingových akcí jihočeská pobočka JCI pořádala pro své členy a jejich rodinné příslušníky turnaje ve stolním tenise nebo sjížděli společně Vltavu. Rok 2017 přinesl i díky několika setkáním další prohloubení spolupráce s bavorskými a durynskými kolegy z Wirtschaftsjunioren.

Během roku členové JCI South Bohemia nezapomněli ani na aktivity prospěšné v jejich okolí. Na jaře uspořádali sbírku hraček a oblečení pro Azylový dům pro rodiče s dětmi v Husinci, zapojili se do celosvětového projektu Peace is Possible a vrcholem byl charitativní prodej polévky Pasta e Fagioli na adventním trhu na budějckém náměstí.

Díky nadšení a nasazení členů JCI se podařilo do sbírkové kasičky organizace Dialog CB získat přes 26 tisíc korun. Tento výtěžek jde na podporu financování školních obědů pro děti ze sociálních skupin, což odpovídá zhruba tisícovce školních obědů.

Tisková zpráva

Štítky Junior Chamber International, organizace, projekt, České Budějovice, Vltava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Junioři zakončili loňský rok charitativním projektem pro děti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.