Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hejtman Zimola podpořil jízdou na kole akci zaměřenou na propagaci problematiky autismu

Charitativně - osvětovou akci APLA JEDE, která je zaměřena na propagaci problematiky autismu, podpořil i jihočeský hejtman Jiří Zimola. Absolvoval 36 kilometrů na kole v dresu APLA týmu a vše s mapkou, fotkami a stručným komentářem zaznamenal do k tomu určenému deníčku.

„Šlápnout několikrát do pedálu je opravdu to nejmenší, jak může člověk pomoci takovéto projekty zviditelnit,“ uvedl Zimola. Pomyslnou štafetu v podobě dresu a deníčku pak předal ve čtvrtek 30. dubna 2015 starostovi Jindřichova Hradce Stanislavu Mrvkovi. Podobně jako mu je před několika dny předával starosta Tábora Jiří Fišer.

Podmínkou zapojení se do této charitativní akce je absolvování minimálně 12 kilometrů na kole. Popis cesty musí účastník vepsat do deníčku a zároveň tam vlepí i mapku trasy a fotografie. Mimo jiné taky podepíše dres, ve kterém jízdu absolvoval a elektronicky vyplní i formulář vyvěšený na webových stránkách www.aplajede.cz. Teprve poté může tuto štafetu předat dál.

Napsal Radek Šíma
Tisková zpráva

Štítky cyklistika, jízda na kole, hejtman, Jiří Zimola, APLA JEDE, APLA tým, autisté, APLA, Jiří Fišer, Jindřichův Hradec, Tábor, autismus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hejtman Zimola podpořil jízdou na kole akci zaměřenou na propagaci problematiky autismu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.