Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Autor bestselleru Konec prokrastinace poprvé v Budějcích

Ve čtvrtek od 16.30 hodin se v českobudějovickém Café klubu Slavie uskuteční předvánoční konference Do nového roku s jasnou vizí! Jak již sám název napovídá, stěžejním tématem celé konference bude vize, ať osobní nebo pracovní.

Jako první vystoupí poprvé v Budějcích Petr Ludwig, autor bestselleru Konec prokrastinace (chorobné odkládání důležitých úkolů a povinností - pozn. autora) a majitel firmy Growjob, která pomáhá jednotlivcům i firmám v jejich růstu. Druhá v pořadí bude Tereza Dobiášová, jež seznámí posluchače s vizí písecké galerie Sladovna o.p.s.

Po krátké přestávce naváže na předchozí řečníky Pavel Janšta, místostarosta Vodňan. Na závěr vystoupí se svou vizí úspěšný podnikatel a filantrop Martin Hausenblas, spolumajitel známé firmy zabývající se výrobou a exportem reklamního texilu.

Účastníci konference se mohou rozhodnout mezi dvěma druhy vstupného ve výši 100 Kč nebo 200 Kč. V případě vyššího vstupného zašlou organizátoři polovinu této částky na nadační fond, jehož výtěžek poputuje na povodněmi zasažené Filipíny.

Za celou konferencí stojí tři organizace - českobudějovické Jde to o.s., jehož cílem je obnova hodnot v občanské společnosti, dále ProRegiony s.r.o., které se zaměřuje na podporu podnikání v regionech, a jako poslední nově vznikající Coworking Center ČB, jehož cílem je podpora začínajících podnikatelů.

Tisková zpráva

Štítky Konec prokrastinace, Petr Ludwig, České Budějovice, Café klub Slavie, konference, Martin Hausenblas, Vodňany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Autor bestselleru Konec prokrastinace poprvé v Budějcích  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.