Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Budějce se chystají na módní show, která pomůže dětem

V prostorách multifunkčního pavilonu T budějckého Výstaviště se ve středu uskuteční osmý ročník Benefiční módní show pro Nadaci Terezy Maxové dětem. Charitativní akce startuje ve 20 hodin a večerem vás budou provázet Iva Pazderková společně s Petrem Wagnerem.

Na velké přehlídkové scéně se představí celá řada osobností. Pánové se mohou těšit na vítězky ČESKÉ MISS, včetně té letošní Gabriely Kratochvílové. Po mole se projdou i modelky agentury Artmodels, dámskou část publika pak potěší finalisté soutěže Muž roku.

Pro návštěvníky akce je kromě velkolepé módní show připraven také laserový videomapping a multimediální show.

Organizátoři pro všechny hosty dále připravili akrobatická umělecká představení, vzdušný tanec a výstavu fotografií, ve které se české osobnosti promění ve filmové hrdiny. Příkladem může být Pavel Liška a jeho role Jacka Sparrowa jako Piráta z Karibiku.

Na galavečer dorazí také frontman skupiny Charlie Straight Albert Černý, finalisté třetí řady soutěže Česko Slovensko má talent a akrobatická skupina Vertigo, kapela Sixin či brazilský hudebník Santiago Ferreira.

Vstupenky na módní událost, jejímž mediálním partnerem je Budějcká Drbna, můžete zakoupit v síti TICKETPRO, v DK Metropol nebo přímo v pořadatelské agentuře Art4promotion. Výtěžek charitativní akce budě věnován Nadaci Terezy Maxové dětem.

Štítky Benefiční módní show pro Nadaci Terezy Maxové dětem, České Budějovice, Výstaviště, pavilon T, Tereza Maxová, Iva Pazderková, Petr Wagner, Gabriela Lašková, Jack Sparrow, Pavel Liška, Česká Miss, Albert Černý, Charlie Straight, Piráti z Karibiku, Česko Slo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějce se chystají na módní show, která pomůže dětem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.