Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Strop podchodu u hřbitova se zřítil

Kolem opravovaného podchodu pro pěší u hřbitova sv. Otýlie na Pražské třídě se to v sobotu 50 minut po poledni začalo hemžit hasiči a policisty. Při betonování se totiž kus rekonstruovaného podchodu provalil a část stavby se zřítila. Žádný z dělníků naštěstí nebyl zraněn.

„Ve spolupráci s policií zjišťujeme, zda uvnitř někdo nezůstal,“ řekla Budějcké Drbně v půl druhé odpoledne mluvčí HZS Jihočeského kraje Vendula Matějů.

Policisté na místo vyslali psovoda, aby služební pes místo prohledal. „Dělníci se ale po této události spočítali a tvrdí, že jsou všichni. Zatím tedy nebylo zjištěno žádné zranění, nyní budou následovat odklízecí práce,“ doplnil policejní mluvčí Jiří Matzner.

Z tohotu důvodu proto policisté uzavřeli Pražskou třídu v obou směrech od křižovatky s Okružní ulicí až po křižovatku u Budvaru. Autobusy MHD mají vytvořenou náhradní trasu i zastávky. Silnice byla průjezdná po 17. hodině.

Stavbu provádí společnost MANE.

Foto: Tomáš Petřík a Martin Suchý

Štítky podchod, rekonstrukce, oprava, Pražská třída, hřbitov sv. Otýlie, České Budějovice, Budějovický Budvar, Tomáš Petřík, Martin Suchý, Jihočeský kraj, Drbna.cz, hřbitov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strop podchodu u hřbitova se zřítil  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.