Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Děti z dětského domova se chystají na Noc v Hopsáriu

Již tento pátek proběhne v prostorách Hopsária, největšího rodinného hřiště v jižních Čechách, večerní a noční zábavní program pro děti z dětského domova Žíchovec.

V rámci Noci v Hopsáriu budou pro děti připraveny nejrůznější atrakce a zajímavý program, jehož tématické zaměření organizátoři z Hopsária nechtějí prozrazovat.

Nejen dětští hosté, ale také dospělí se mohou těšit na multifunkční hřiště, velké trampolíny, velkou prolézací věž se skluzavkami, míčky, lezeckou stěnou a různými překážkami, nebo na vozidla, v nichž se mohou prohánět po speciálním dopravním hřišti.

Chybět nebudou ani pestré tématické doprovodné a soutěžní programy, které milují nejen děti, ale i jejich tetičky-vychovatelky.   

Dárek v podobě šeku na Noc v hopsáriu obdržely děti z dětského domova na Prachaticku během VIII. ročníku Benefiční módní přehlídky pro Nadaci Terezy Maxové dětem. Módní show je součástí charitativního projektu Art4kids komunikační agentury Art4promotion.

V rámci projektu agentura podporuje děti z jihočeských dětských domovů a pěstounských rodin. Stejně jako benefiční galavečer, i Noc v Hopsáriu bude patřit "Dětem, jejichž největší přání je, vrátit se domů".

Tisková zpráva
Foto: www.hopsarium.cz

Štítky Hopsárium, jižní Čechy, děti, dětský domov, Žíchovec, zábavní program, Jihočeský kraj, Tereza Maxová, okres Prachatice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Děti z dětského domova se chystají na Noc v Hopsáriu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.