Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Hopsací radovánky od června i na Lipně

Jistě nejeden rodič řeší občas dilema, jestli dopřát dětem řádění v Hopsáriu nebo je raději vzít na výlet, ven na kolo, do lanového parku nebo na koupání.

Dál si s tím už ale nemusíte lámat hlavu, protože na Lipně teď najdete tohle všechno. V budově vodního ráje Aquaworld Lipno otevřelo Hopsárium další „hopsací arénu“ a nově se tak stává součástí široké nabídky Active Park Lipno.

V sobotu 1. června otevřelo Hopsárium Lipno svou interiérovou část. Na děti tu čeká  spousta atrakcí a je jedno, jestli je jim rok, čtyři nebo dvanáct, atrakcí pro všechny je plný dům od podlahy až po střechu. Prolézací věž s dlouhou skluzavkou, střílecí děla a fontánu na pěnové míčky, nafukovací skluzavku, trampolínu a batolecí koutek znáte z Budějovic, jen na Lipně se ale děti můžou schovat v zavírací kapse velké klokanice.

Úplnou novinkou je venkovní část Hopsária, která se teď připravuje. Od léta pak bude v provozu oblíbená adrenalinová sjezdovka pro nafukovací kruhy a dráha pro šlapací auta. Flotila osmi amerických kár má v záloze i přídavná sedátka pro děti, na cestu se tedy může vydat celá rodina. To však není ke šlapacím autíčkům všechno, vyjet budete moct i na přístavní promenádu. Řidič vozidla pak na památku dostane certifikát s mapou, ujetými kilometry a průměrnou i maximální rychlostí.

Starat se nemusíte ani o svačinu. Bistro s občerstvením najdete přímo v Hopsáriu, takže tu klidně můžete strávit celý den, otevřeno máme denně od 10 do 19 hodin.

Vstupné je hodinové a jeho výše se odvíjí od počtu osob, na LIPNO CARD vám do 14 hodin dáme ještě 15% slevu. Další výhody je možné využít v rámci balíčků Hopsárium - Aquaworld.

A jelikož na Lipně je toho fakt spousta, tak akorát na týdenní dovolenou, doporučujeme využít některý z pobytových balíčků v Chatě Lanovka. K pětidennímu pobytu tu dostanete rodinné vstupné do Hopsária Lipno ZDARMA.

Vedle pohodlných, plně vybavených apartmánů, jsou návštěvníkům k dispozici klubovny, kolárna, baby friendly servis v podobě zapůjčení cestovních postýlek, přebalovacích pultů a podobně. Pohodlí a veškeré zázemí tu najdou i handicapovaní, pro které jsou v Chatě Lanovka připravené dvě plně bezbariérové apartmány a na Lipně spousta aktivit včetně možnosti zapůjčení sportovního vybavení.

Těšíme se na vás!

Tisková zpráva

Štítky Hopsárium Lipno, Lipno nad Vltavou, Vodní nádrž Lipno, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hopsací radovánky od června i na Lipně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.