Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Kočky budou mít vlastní bál. Tombolu můžete podpořit do konce března

Více než třicet koček nabízí momentálně k adopci sdružení Kočky České Budějovice. Další čičiny pak čekají v karanténě. Jelikož mají tito mazlíci stále hlad a vyžadují odbornou péči, jsou členové spolku rádi za každou korunu, kterou jim sponzoři či sympatizanti darují. Velkou pomocí pak je charitativní bál, jehož letošní termín je již známý - 11. dubna v Café klubu Slavie.

„Výtěžek z akce půjde opět na úhradu veterinárních nákladů, které jsou největší položkou ve výdajích naší organizace,“ uvádí Martina Pohorská ze sdružení Kočky České Budějovice.

Kočičí bál, na kterém vystoupí skupina Globus, můžete podpořit i darováním nějaké ceny do tomboly. Ta se bude uzavírat až na konci března, takže je stále dostatek času.

Kočky České Budějovice je nadšenecké sdružení, kterému není lhostejný osud opuštěných čičin. Mají je umístěné v domácích depozitech a shání jim nové páníčky. „Osobně jsem s pomocí začala, protože jsem viděla, že je potřeba,“ říká Martina Pohorská a dodává: „Zvířata jsou jedinečná, ale bohužel spousta lidí toto nevnímá a bez ohledu na to, jaké je století, se obrovské množství lidí chová ke zvířatům otřesným způsobem. Lidé by měli otevřít oči a uvědomit si, že jsou to stejně cítící bytosti jako my!“

Foto: Kočky ČB

Štítky Kočky České Budějovice, bál, kočky, tombola, charita, adopce, České Budějovice, Globus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kočky budou mít vlastní bál. Tombolu můžete podpořit do konce března  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.